GC 2016: Elérhető a Champions of Anteria demója

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 19.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft korábbi formájában egyelőre nem folytatja a The Settlers-sorozatot, helyette a Champions of Anteriát rakja össze. Az akciódús RTS-t most te is kipróbálhatod, lévén élesedett a demó.

Mint ismert, a free-to-play The Settlers: Kingdoms of Anteriából már nem lesz semmi, helyette egy fizetős, akció-központú alkotást kapunk Champions of Anteria címmel. A játékban öt különböző bajnokot irányíthatunk, mindegyikük egy-egy elemi erőnek (víz, tűz, fém, természet és villámlás) parancsol. Közülük hármat vihetsz magaddal egy küldetésre.

A küldetések közben bármikor kimerevíthetjük a játékot, és kényelmesen adhatunk utasításokat a hőseinknek.

A nagyjából kétórás tartalommal felvértezett kipróbálható változat már elérhető, így most eldöntheted, hogy kell-e neked a The Settlers utódja, vagy sem. A Champions of Anteria augusztus 30-án landol PC-n digitális formában.

Ha kevés időd van, a Gamescom apropóján némi gameplayt mutatunk róla:

2.
2.
Settlers8
Hellósztok
Német fórumokról hallottam az új Settlers-ről. Az új realisztikusabb megjelenésről. A fának az erezete látszik, a kőnek a felülete, például mohásodik, a halak kiugrálnak a vízből. A kimaradás annak köszönhető, hogy a gazdasági válság volt. A fűszálak egyenként mozognak, a fák ágai, levelei is egyedien mozognak. A tesztek alapján Full HD-ban két RX 480-at megküld.
Ti milyen infót fogtatok ezekről?
1.
1.
_Tappancs_
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...