Mafia III - traileren a mentorok

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Újabb Mafia III-karakterbemutató érkezett. Egészen pontosan egy videó, ami két új, a történetben meghatározó szerepet betöltő szereplőt, a játék mentorait leplezi le. James atyát és John Donovan CIA-ügynököt.

Folytatódik a Mafia III történetében hangsúlyos szerepet kapó szereplőket bemutató videósorozat. A legújabb felvonás a főhős tetteire és életére nagy hatással bíró mentorokat mutatja be. Az egyik maga az ördög, a másik pedig maga az angyal. Ismerkedjetek meg John Donovan CIA-ügynökkel és James atyával.

A Mafia III október 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
kekesi
Nagyon nem értem a korábbi hozzászólásokat... Bőven van benne maffia hangulat. Nekem a Nagymenők c. film jut eszembe a játékról. A baj, hogy sokan leragadtak ott, hogy a maffia = öltönyös olasz bácsik a 20-as-50-es években, akik mind kifinomultak és elegánsan...

Szerintem pedig ez ízig-vérig maffia téma. Tulajdonképpen különböző bűnszervezetek(olaszok, írek...)és fejeik (pl: Vito) fognak össze Clinton vezetésével a várost irányító olasz maffia ellen.

Nállam ez az idei év legjobban várt játéka, a FH3 és a Dishonored 2 mellett.
3.
3.
DarkLord
A játékkal amúgy szerintem semmi probléma nem lesz, nekem teljesen bejön. Csak nem ezen a néven kellene eladni, mert így baromira lehúzhatják és bukta lehet a vége, mert , hogy semmi Mafia feeling nincs az 100%, csak a régi fekete gengszterkedés alapjai, az is baromi jó, mint írtam, mert nekem bejön ez a korszak és a gengszter élet is, de ez hogy lesz Mafia majd meglátjuk...mert eddig semmi jel nincs azon kívül, hogy néha feltűnnek az öltönyösök.
2.
2.
PS4jacksony
Érthetetlen számomra miért kellett a sarkából kifordítani a jól bevált utat. És ráadásul maguk a készítők.....Ez egy régivágású bűnözőfilm utánzat az eddig látottak alapján....
A főhős nálam meg minden idők legelbaszottabb karaktere...Kb ez a valami annyira maffia mint a szomszédok c telenovella.....Legalább a címet cserélték volna le.

A zenék jók lesznek benne de nem várok tőle többet.....
1.
1.
cannondale
Ez minden, csak nem Maffia....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...