15 perces bemutatón a Vampyr

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Sajnos nem egy új negyedórás bemutatóról van szó, hiszen az E3-on már láthattuk a Remember Me alkotóinak legújabb produkciójának pre-alfa kedvcsinálóját. Viszont ha akkor lecsúsztál a demóról, akkor itt az idő, hogy bepótold!

A Vampyr 1918-ban, Londonban játszódik, pont akkor, amikor a spanyolnátha tömegével szedi áldozatait. Főhősünk az első világháborút is megjárt veterán, Jonathan Reid, aki nemcsak orvos, de egyben vámpír is. Így amellett, hogy életeket ment, szomja oltása miatt életeket is olt ki. Ez a kettős dilemma kíséri majd végig Reid történetét, akivel minden egyes meghozott döntés kihatással lesz a történet végső kimenetelére is.

A 15 perces bemutató vaskos kóstolót ad a viktoriánus, mocskos London hangulatából, a dialógusrendszerből és a játékmenet főbb elemeiből, így például a harcrendszerből is.

A cím 2017 folyamán landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

7.
7.
Dreadlox
Jó kis játék lesz ez, már várom. Bár még mindig nem az a játék amit hiányolok, de ha beindítja újra a vámpíros témát akkor egy új mérföldkő lesz. Vampire the masquerade és legacy of kain játékoknak nagyon tudnék örülni. Vagy a VtM: Redemption-t átemelni mai motorra^^ Az az egyik kedvenc rpgm mai napig.
6.
6.
Doc.
Ezek a dontnodnál nagyon ráéreznek a dolgokra
5.
5.
DarkLord
Ezt kellene jó kis fejtörőkkel megspékelni nem harcrendszerrel meg egy ütős sztorival (ami lehet még ki tudja mi lesz belőle) és engem le is vennének a lábamról, mert baromira átjön már így videón is az egész.
4.
4.
Rakottkrumpli
Durva ,hogy sok megjelent játék 3 pecs után gagyibbnak hat, mint ez a pre alpha videó :D Pedig sosem voltam annyira elájulva a vámpír témától, de ez tetszik eddig.
3.
3.
kastorhun
Még mindig rohadtul tetszik!
2.
2.
#1: Meg bizony, nagyon tetszik a video alapjan!
1.
1.
DON GONDOCS
Ez aj áték már a témája és kor amiben játszódik megérdemli a bozalmat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...