Holnap jön a FIFA 17 demója, itt vannak a részletek

Link másolása
Hamarosan bárki kipróbálhatja a Frostbite engine-nel felturbózott FIFA 17-et, hiszen holnap végre megérkezik a demó. Ma lerántották a leplet arról, hogy milyen játékmódokat és csapatokat találunk a kipróbálható verzióban.

Holnap válik elérhetővé a FIFA 17 demója Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és PC-re. Az újabb generációs konzolokon és számítógépen végre megcsodálhatjuk az új grafikus motort, valamint kipróbálhatjuk a sokat reklámozott sztorimódot, a The Journey-t is.

A történetmód mellett természetesen a jó öreg Kick-Off mód lesz játszható, amiben a következő 12 csapat közül választhatunk:

  • Manchester United
  • Manchester City
  • Chelsea
  • Real Madrid
  • Juventus
  • Inter
  • Paris Saint-Germain
  • Olympique Lyonnais
  • Seattle Sounders
  • Bayern München
  • Tigres U.A.N.L. (MX)
  • Gamba Osaka


A választható stadionok közé a CenturyLink, a Stamford Bridge és a Suita City Football Stadium került be. A FIFA 17 teljes változata szeptember 27-én jelenik meg.

40.
40.
Norbiii
Persze nem csak ez miatt, de ami miatt nagyon szeretnék egy jelen generációs játékkonzolt, az a Fifa 17. Hihetetlen élmény lehet rajta játszani. Remélem valamikor én is tolhatom vele.
39.
39.
Macifasz
Na, kb. a 20. meccs után kimerem jelenteni, hogy a bírók idén az átlagosnál is balfaszabbak lettek. :-D Nem elég, hogy úgy osztogatják a sárgát, mintha cukroból lenne (kis túlzással, de ha az ellenfél mezéhez hozzáér a játékosom, már fúj és sárga), de ráadásul nem következetes, mert ami nekem sárga, az az ellenfélnél simán tovább. :-D Most a Lyon ellen pl. egy olyanra adott a játékosomnak második sárgát és ezzel pirosat, amit 10 mp-vel előtte egy Lyoni játékos is elkövetett, de éééééééééééééérdekes módon akkor továbbot intett. :-D Plusz rendszeresen azt csinálja még, hogy a hosszabbítás utolsó pillanataiban az ellenfélnek mindig engedi befejezni a támadást, nekem meg rendre belefúj. A Bayern és a Real ellen is volt olyan, hogy a hosszabbítás utolsó pillanataiban egy gyönyörű kontrát kezdtem el vezetni, erre amikor odaérek a tizanhatos sarkához, lefújja a meccset. :-D Remélem ezen javítanak majd a teljes verzióra, mert ez nevetséges, hogy nem úszok meg 5-6 sárga nélkül egy meccset. Miközben az ellenfél megússza lap nélkül, pedig elkövetik velem szemben ugyan azokat, amikre én lapot kapok.
38.
38.
delphijos
Valóban sokkal meggyőzőbb lett a játék, még a 16-hoz képest is. A PES demónál örültem, mert szerintem maga a játék jobb volt , de most azt mondom kb. egál, talán a játékmechanika egy hangya.... nyit jobb még a PES-ben, de a többi meg a Fifa felé húz. Jó lett.
37.
37.
Macifasz
Érdemes lesz távolról tüzelni. Ma 6 meccset toltam eddig, és a góljaim 80%-át a tizenhatosról kívülről szerzem. Ahogy beviszem a vonalon belülre és közelről, kicsibe akarom megoldani, védi a kapus, jön egy védő vagy fölé-mellé vágom. Ahogy tüzelek messziről, PÁCCS! :-D
36.
36.
Rezsidémon
#11: Én szintén ezt csinálom :) Ma le is szedem a demót és ha bejön a cucc, meg is veszem megjelenéskor.
35.
35.
Beniciodeltoro
Érdekes módon az Ubi képes volt feliratozni a Divisiont, szaros EA baszik rá évek óta, kancsók.
A grafika ugyan olyan mint volt, de tuti vétel még így is, sztori mód jó karrier is fasza lesz.
34.
34.
Yanez
#33: Szerintem ezeknek az interaktív válaszlehetőségeknek semmi értelme nincs, csak a játékot teszik picit "érdekesebbé", mint pl az UC4-ben. Érdekes, én egyszer mentem neki a sztori módnak, és 1-1-el végződött. A labda valahogyan mindig mellé ment, vagy a kapus hárította könnyen.
33.
33.
Macifasz
#29: Hát nem tudom. A közeliknél, amikor a meccs elején lévő kézfogás van, meg az ismétléseknél baromi jól néz ki. De távolról, amikor játszok, akkor nekem valahogy nem adja.
Amúgy a szotri módnál én arra leszek majd kíváncsi, hogy mennyire lesz skripthez kötve. Itt a demoban háromszor is lenyomtam, és mind a három alkalommal ugye 1:1 volt és onnan kellett megnyerni. Mind a három meccset meg is nyertem és az elvárásokat is teljesítettem, de kíváncsi leszek, hogy amikor majd teszem azt beveregetjuk magunkat a kezdőbe, akkor is skriptelve lesz az egész, tehát lesznek e olyanok, hogy bármit csinálsz, bármilyen fokozaton, ha úgy van megírva, akkor te 3 méterről, üres kapura is kihagyod, csakhogy így meglegyen a dráma. Az pl. zavart, hogy az elején az öltözőben a három válaszból tök mindegy melyiket fálasztottam, a barátunk reakciója mindig ugyan az volt. Mndjuk a megítélési, mentális vonalnk mindig más felé mozdult el, és lehet, hogy ezeknek lesz majd hosszú távon következménye...
32.
32.
Macifasz
#31: Tyűűű, na látod meg se néztem. A szabadrúgásnál tényleg vissza lehet állítani a régi nézetet, de a szögletnél nem variáltam, mivel tetszik ez az új megoldás.
31.
31.
Adamzget2
#28: Gondolom 3 meccs alatt te jobban körülnéztél a játékban, a szögletrúgásnál nem lehet visszaállítani a régi megoldást (szögletrúgó mögött a kamera) ? Én már hozzászoktam a régihez és ez nem is annyira tetszik. Azért kérdezem mert ahogy néztem, sima szabadrúgásnál lehet váltani két kamera között, hátha a szögletnél is lehetséges.
29.
29.
Yanez
#28: Na én is nyomtam vele! Ritkán mondom ezt, de meggyőztek! Sokkal realisztikusabb a játék, és a fűvel nekem nincs bajom, sőt, a színe még inkább reálisabb! Játék közben nagyon élethű, és részletes! Nem tudom te mit nem láttál rajta, de az 50-es 4K tv-men minden apróság kivehető rajta, és gyönyörű! Egyedül az ismétléseknél össze szokott mosódni, s nem tudom miért.

A karrier sztori mód nekem is piszkosul bejön! Teljesen más érzést ad, mint amikor csak úgy játszol, és célok is szoktak lenni meccs közben. Na ez nekem kell!
28.
28.
Macifasz
Lenyomva 3 meccs. Ebből kettő barátságos, és egy The Journey meccs. Engem meggyőzött illetve megerősített abban, hogy jól tettem, hogy előrendeltem. :-) Javult a játékmenet, a játékosok mozgása sokkal élethűbb, a passzok és a lövések is sokkal realisztikusabban festenek. Kifejezetten tetszik a szöglet végrehajtásánál bevezetett újítás, ahol vagy a játékost tudod kiválasztani, hogy kinek akarod beadni, vagy egy kis kör alakú kurzor ikon segítségével választhatod ki, hogy a tizenhatoson belül mely területre akarod az ívelést. Kimondottan örülök ennek, mert a korábbi részekben nem lehetett ennyire precízen elvégezni egy-egy szögletet és bár lőttem szép gólokat úgy is, de nem volt az igazi az elvégzés sohasem.
A sztori mód meg hatalmas lesz, hihetetlen hangulata volt már ennek a kb. 15-20 percnek is. Kaptunk videót, játszhattunk meccset (a mérkőzés elején eldönthetjük, hogy csak Alex Huntert vagy az egész csapatot irányítjuk), és a végén egy interjút, ahol mi adhattuk meg a válaszokat. Tisztára, mintha egy Góóól filmet néznék. :-D
Persze van pár negatívum is. A grafikától én személy szerint nem dobtam hátast, nem érzem annyira szebbnek ezt az új motort a réginél. A színek elég fakók, a fű pedig nevetséges. Közelről jól néz ki, de játék közben kicsit se élethű. Persze ezeket javíthatják még a végleges változatig. Mellesleg újfent bebizonyosodott, hogy az EA még mindig nem tud demot portolni. Ez már egymás után a harmadik olyan Fifa demo, ami ha lejjebb veszem a grafot is picit lassú és be-be szaggat. A 14-15-16 esetében is így volt igaz, ott a végleges változatban ezt javították és full grafikán se volt semmiféle fps csökkenés és szaggatás. Remélem most is ez lesz, mert összességében megvagyok elégedve. :-)
27.
27.
Norbiii
#26: "Pedig 5:0 az meg csak a minimum"

Maximálisan egyetértek! :D
26.
26.
Yanez
#25: Pedig 5:0 az meg csak a minimum. Orulj, ha meguszod ennyivel. :)
25.
25.
Norbiii
#23: Juj Te,azért az 5-0-ás beszólásodért nagyon játszanék már! xd
24.
24.
Norbiii
#23: Neked csak addig lesz jó kedved, amíg nem lesz Ps4-em fifával, és akkor véged! XD
23.
23.
Yanez
#22: Orulj, ha legalabb atigazolasok lesznek...
22.
22.
Norbiii
Most szedem Ps3-ra, de nagy csodát nem várok, a nagy újítások a mostani játékkonzolokra lettek megalkotva.
21.
21.
Beniciodeltoro
#20: Mert olyan fogyatékosok hogy este rakják fel, most néhány millióan neki esnek a storenak és senki se tud belépni.
20.
20.
Ichigo77
Na most már fent van.Csak éppen nem tudok belépni a stores :-)
19.
19.
PaprikaJancsi
#7: Még nem játszottam a 17-tel, de minden évben beruházok az adott részre, viszont a videók alapján pont, hogy romlott a grafika a motorcserének ,,köszönhetően".
18.
18.
Dízel
Hát nem sietik el ezt a demot. :D
17.
17.
Ichigo77
Tud valaki valami időpontot mikortól tölthető?Én még nem látom a storeban.
16.
16.
Codehook1337
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...