Sztoritraileren a Call of Duty: Infinite Warfare

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A Call of Duty: Infinite Warfare egyjátékos kampányában a Trónok harca sztárja, Kit Harington is szerepel, illetve egy UFC-harcos, Conor McGregor is. A sztoriba nézhetünk bele a legújabb trailer segítségével.

Havas Jon és egy rettenthetetlen UFC-harcos az új Call of Dutyban? Igen, ráadásul ők lesznek az ellenfeleink a shooter egyjátékos kampányában. Ők ketten a Settlement Defense Front prominens irányítói, azaz a rosszfiúk, akik a Föld megmaradt erőforrásaira akarják rátenni a mocskos mancsukat.

A sztori az űrben és a romokban álló anyabolygónkon játszódik, az előzetesünkben elég szépen elmeséltük nektek, mit érdemes tudnotok a kampányról.

Az Activision szerint egy klasszikus háborús történetről van szó, amihez ismert embereket nyertek meg ezúttal is. Kit Harington mostanság nagyon kelendő, Conor McGregor neve pedig a UFC szerelmeseinek tutira mond valamit.

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Köszi, DON GONDOCS!

24.
24.
crytek
Ütős lesz a single megint VÉGRE! Az hittem már leáldozott a Codoknak single téren de ez megint alázza majd a BF1 single-t ahogy eddig mindig tette.
23.
23.
McDuff
#15: Ha így vesszük, akkor az új Resit is széjjel kellett volna diszlájkolni,mégse ez történt,pedig ott aztán a névnek semmi keresni valója nincs. Az emberek furák...
22.
22.
Necreon
#21: for the record: BO1-2-őt együtt húztam be 5-5 euróért pár hónapja, mert kellett egy agyhalott hétvége. Az első teljesen korrekt volt, a második hányinger.
21.
21.
Necreon
Ez egy animációs film amit megnéznék, beleerőszakolva egy játékba amit nincs az az isten hogy betöltsek. Már az AW is fájóan ostoba volt, úgy szorította a kezem hogy már játszani se akartam, mert minek, nem is játszhatok, csak csinálom sorban amit kurva nagy betűkkel kiír a kép közepére, és úgy sem engedi se azt hogy máshogy csináld, se azt hogy mást csinálj. Vagy lépj egyet jobbra, vagy balra. Kevin Spacey vitte el a hátán az egészet. Nincs aki a helyére lépjen az Infinite Warfare-ben.

Talán még a Black Ops 3-at egyszer behúzom a jövőben, ha 10 euró alatt lesz. Imádom Katee Shackoff-ot, remélem sokat látjuk a kampányban. Bár még a 2. kampányát sem vittem végig, azt hittem már van benne 6 órám és a végén járok, kiderült hogy 15-20 helyszín amin voltam 3 órába volt belesűrítve. 10 percenként más karaktert játszok a bolygó másik pontján vagy 4 külön idősíkban, annyira szartam bele az egészbe egy pont után hogy letöröltem a fenébe. MW2-nél ez még működött, de az MW2 kb. a sorozat csúcsa volt... nincs is annál szomorúbb mint amikor eredetiség helyett majmolni akarják azt ami már sikeres, és rondán a földbe harapnak a végén.
17.
17.
shatterhand
#14: Max sikeres lesz de nem fog annyi fogyni mint a codbol. Gyakorlatilag uj skin az is. Az se talalta fel a spanyol viaszt.
16.
16.
kopic
Hát ez semmiféle hatást nem váltott ki belőlem...
15.
15.
Angelwing
Semmi baj nincs ezzel a játékkal. Csak a neve! Más nevet kellett volna adni a játéknak, mert ez már nem Call of Duty.
14.
14.
Neo1989
Az MW 1 miatt fog hozni valamennyit de én nem várnák az IW-töl semmit.
Ez az év a BF 1-é lesz.
13.
13.
elgeri
Szerintem egyébként annyi a nyitja, hogy ésszel kel bánni az elvárásokkal!
Mert pl. ezek a bemutatok 80-99%-ban CGI-k, cinema animációk és nem ingame videók. De ugyanezt eljátszotta a BF 1 is.

Én azt mondom alapul kell venni az utolsó széria darabot és ahhoz képest várni egy kis előrelépést. Mármint grafikailag. A játékmenet meg sosem változott jelentősen :)
12.
12.
shatterhand
Ennyit arrol hogy itt a vége. Ez tovabbra us utni fog.
10.
10.
elgeri
#9: "Csak bumm, bumm, lövünk, megyünk."

Van az a helyzet, amikor pont erre vágyik az ember :)
Pl. egy munkanap után, amikor csak egy kis idő van eldobni az agyunkat :P
9.
9.
headhunter86
Tele lett pakolva CGI jelenetekkel.
Amúgy az összes ingame jelent már volt az összes COD-ban. Szerintem már az animációkat is copy-paste-zik.
Minden trailerbe kell egy puskatussal bezúzzúk a kamerát, meg a szokásos sablonszövegek a trailer alatt.
Annyira egy bites játék lesz mint az összes többi COD.
Persze jól mutat a trailer, de mikor játszik vele az ember semmi kihívás, vagy izgalom. Csak bumm, bumm, lövünk, megyünk. Szerintem semmi kiemelkedő nincs benne.
4.
4.
mzperxreg
Két jelenetre kaptam fel a fejem. Az autós üldözés elég jónak tűnik, és a végén ahogy bezuhan a vízbe az űrrepülő. Még ha cinematic, akkor is baromi jól van kidolgozva. Attól, hogy az xbox béta egy napra esik a bf1 megjelenésével, szerintem lesz meglepetés hogy mennyien ki fogják azért próbálni.
2.
2.
Inferno
Szerintem ez a trailer nagyon hangulatos volt és ha a játék még mellé jól is lesz optimalizálva lehet h még óriási meglepetést is hozhat COD-hoz képest, és mint fan nagyon vicces lenne ha szétszidott fos infinite warfare lenyomná a széthypolt szétistenített BF-et ebben az évben :P
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...