Call of Duty: Infinite Warfare

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: Activision, Fejlesztő: Infinity Ward
A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.

Elhagyta a Treyarchot a Call of Duty-zombimód atyja

Jason Blundell több mint tizennégy évet töltött a Treyarch csapatánál, az utóbbi években a stúdió fejeként, s ő foglalkozott a népszerű zombimód vezénylésével is. Egyszer azonban minden jó véget ér, így Blundell is új vizekre evezett.

CoD - az elmúlt tíz év legsikeresebb franchise-a

Az NDP Group adatai szerint az Egyesült Államokban tavaly is a Call of Duty volt a legnépszerűbb konzolos franchise, így most már tizedik esztendeje nem talált legyőzőre az Activision sikersorozata.

Tom Hardy és Chris Pine a Call of Duty-filmben?

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sicario 2 rendezője dirigálhatja le a Call of Duty-mozit. A Metro mikrofonvégre kapta Stefano Sollimát, aki elárulta, hogy szívesen látná a főszerepben Tom Hardyt és Chris Pine-t.

Jó kezekben lehet a Call of Duty-film

A Variety értesülései szerint az Activison-Blizzard jelenleg rendezőt keres a Call of Duty-mozifilmhez. A források szerint a Sicario 2: Soldado direktorával, Stefano Sollimával tárgyal a kiadó. Nagyon örülnénk, ha összejönne.

Az Insomniacnál a Rise of the Tomb Raider direktora

A Rise of the Tomb Raider direktora január 1-től az Insomniac Games sorait erősít majd. Brian Horton a saját Twitter-csatornáján erősítette meg a váltást, a szakember a Spider-Man-játékon fog dolgozni.

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Infinite Warfare - ezt kínálja a Retribution DLC

Az Activision gyorsan le akarja tudni a Call of Duty: Infinite Warfare utolsó DLC-jét, amit a héten jelentettek be. A Retribution zombimódjába már belenézhettünk, most a négy új multis térképet vehetjük szemügyre akció közben.

Infinite Warfare - jövő héten jön a Retribution DLC

Ugyan nincs messze a második világháború idejébe visszaköltöző Call of Duty-epizód megjelenése, az Activision addig sem feledkezik meg a legutóbbi rész, az Infinite Warfare támogatásáról.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

Ingyenes játékok a hétvégére

A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!

Brit toplista: visszaszorult a Crash-trilógia

A harmadik hetet már nem az élen kezdi a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a szigetország eladási toplistáján. A július 11-én megjelent Final Fantasy XII: The Zodiac Age taszította le arról a bizonyos trónról.

Infinite Warfare - megérkezett az Absolution DLC

Habár mostanság WWII-lázban égnek a rajongók, ne feledkezzünk meg róla, hogy elérhetővé vált PS4-en a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb DLC-je. Szokás szerint 4 multis térkép üti a markunkat, illetve folytatódik a zombimód is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkezett az uborkaszezon, a július érezhetően laposabb megjelenésfronton, mint a korábbi a hónapok. Lássuk, mivel vigasztalódhatnak azok, akik épp nem nyaralással töltik a szabadidejüket!

Jövő héten kiegészül a Call of Duty: Infinite Warfare

Bemutatkozott a legutóbbi Call of Duty harmadik pályacsomagja. A DLC szokás szerint négy új multiplayer pályával és a zombimód egy újabb fejezetével várja a rajongókat.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

Háborús játékok a hétvégére

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes játék nélkül a Steam-felhasználók: a tavalyi Call of Duty multiját ingyen próbálgathatjuk egészen vasárnap estig, valamint a Rising Storm 2: Vietnam is nyílt bétázik a napokban.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Infinite Warfare - elérhető a Continuum DLC

PlayStation 4-re már tölthető a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb kiegészítője, a Continuum. Tartalom szempontjából nincs meglepetés: négy multis térkép és a zombimód új fejezete üti a markunkat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Infinite Warfare - bemutatkozik a Continuum DLC

Megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Infinite Warfare második térképcsomagja, a Continuum. A zombimód következő fejezetét már most láthatjuk mozgásban, ami ezúttal a hetvenes évek New Yorkjában játszódik.