Az Insomniacnál a Rise of the Tomb Raider direktora

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 24.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Rise of the Tomb Raider direktora január 1-től az Insomniac Games sorait erősít majd. Brian Horton a saját Twitter-csatornáján erősítette meg a váltást, a szakember a Spider-Man-játékon fog dolgozni.

A Rise of the Tomb Raider direktora a Twitteren jelentette be, hogy új munkahelyen kezdi az újévet. Brian Horton január 1-től az Insomniac Games sorait erősíti majd, ő lesz a készülő Spider-Man-játék design direktora.


Horton már veteránnak számít a szakmában. 1994 óta foglalkozik rendezéssel és művészeti munkákkal - még a Disney Interactive-nél kezdte a pályafutását. Ezután rengeteg más cégnél is megfordult már: portfóliójába az Electronic Arts, a DreamWorks interactive, a The Collective és a Vivendi tartozik. A Crystal Dynamicshez 2009-ben csatlakozott.

A Tomb Raider-frencsájzon végzett meló után kreatív direktorként dolgozott be a Call of Duty: Infinite Warfare kampányába az Infinity Wardnál. Ebben hónapban hagyta ott az Activision stúdióját, és már készen áll arra, hogy a Spider-Manen dolgozzon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...