Megint csúnyább a Pro Evolution Soccer PC-n

Link másolása
A Konami idén is eljátszotta azt, amit tavaly: egy félig új, félig pedig előző generációban ragadt Pro Evolution Soccer 2017-et jelentetett meg PC-re. A steames értékelések ezúttal sem kímélik a játékot.

Tavaly sokat lépett előre a Pro Evolution Soccer-sorozat Xbox One-on és PlayStation 4-en, a PC-s változat azonban egy fura hibrid játék volt. Egyes elemek normálisan átkerültek a next-gen változatokból, más részei a játéknak azonban az előző generációban ragadtak. Bár idén is nagy volt a csend a PC-s kiadás körül (még demó sem érkezett eddig), ennek ellenére sokan reménykedtek benne, hogy végre PC-re is megérkeznek az újítások.

A játék a napokban megjelent, és úgy tűnik, hogy a Konami ezúttal sem törődött sokat számítógépes változattal. A steames értékelések tanúsága szerint az új PC-s PES még mindig 2015-ben ragadt grafikailag, vagyis ezúttal sem sikerült megújítani a motort. Ezúttal is egyfajta átmenetet képez a PC-s kiadás az előző és az új generációs változatok között. Sajnos nagy eséllyel ezeket a hibákat a Konami nem fogja javítani, így most is jöhet az egyéves várakozás, hogy talán jövőre jobban sikerül az átirat. Addig is érdemes szétnézni a modok között, melyek javíthatnak valamennyit az élményen.

35.
35.
dcba
#34: Nem tudom, en 80 orat tettem bele es azon kivul, h a 60 fpst meg 640x480ban sem tudtam megtartani, nem talalkoztam hibaval. Meg is csinaltam 120%ra.
34.
34.
zozo76hun
#33: pc-n mas problemak is voltak (vannak?) vele, akadas, kifagyas nemtom. azert hozzak fel sokan.
33.
33.
dcba
#14: Azt birom amikor mindenki a Batmannel peldalodzik.

EMberek a Batman PS4en 28-30 fpssel megy a PCs normal grafikan. Ezt egy gtx 660 is tudja prezentalni. A Batman azert lett felhaborito, mert meg egy 970 sem tudja tartani beton stabilan a 60 fpst. PC-s szinten szornyu a jatek, de a konzolos szintet egy kozepes gep is siman tudja hozni.
32.
32.
zozo76hun
igazad van. neha 1 fps-el tenyleg jobban fut :)
30.
30.
gegory
Hát igen. Ezért nem kellett volna a PC fejlesztésre áldozni azt a sok pénz...de így is lesz olyan ember aki megveszi.
29.
29.
zozo76hun
27.
27.
Arsenal4ever
haho Culak! ez a hir a Pesrol szol...akkor mi a tosznak cidazzatok itt egymast a witcher 3al? barmok.....
24.
24.
Gykrizsi
#23: Hát azért az meglátszik. Volt olyan, hogy boxon 27 volt, ps-en 22. 22 fps azért már zavaró, pedig én azért nem vagyok nagy fps számolgató.
23.
23.
godach
"komoly 5-6 fps különbség volt" LOL
20.
20.
Gykrizsi
#12: Nem kötekedésből, de boxon a W3 jobban futott, mint PS4-en, ezt tesztek is bizonyítják. A Sony addig erőltette a kötelező 1080-as felbontást, hogy a gép már nem bírta.
https://www.youtube.com/watch?v=tkB8gpPzMkw
A Blood and Wine-ban tényleg jobb lett a ps4 de ott meg már nem volt nagy különbség, a box néha esett 1-2 fps-t, de az is aránylag stabil volt. A graf uprage nem volt tökéletes megjelenéskor, hogy most milyen, azt nem tudom.
https://www.youtube.com/watch?v=LHtnktoPLAo
19.
19.
lacinho01
egy tisztességes karrier módot kéne már kitalálni hozzá
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: Homefront Revolution, Lichdome Battlemage
13.
13.
belaman
régebben rühelltem a fifát a pes-sel szemben (újítások, stb...), most már mind a kettőt rühellem :)
4.
4.
DON GONDOCS
Boxon jobban néz ki mint a másik kettőn, mintha direkt így csinálták volna :D
3.
3.
Galdech
Most kicsit demagóg leszek, de egyik ok amiért átmentem konzolra. Dühített, hogy a GCN eljárásokat nem hozzák át PC-re, holott olyan videokártyám van.
2.
2.
Dreadlox
XD Szánalmas lett megint. Imádom hogy a Konami, a Namco és az össze japcsi kiadó a PC-s portot nem tudják megcsinálni szalonképesre. De van pofájuk ugyan úgy teljes áron árulni. Anno a Hulk és a Spiderman 2 volt ennyire szánalmas próbálkozás.
1.
1.
zozo76hun
en nem tudom de mostanaban egyre tobb a szar pc-s verzio.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...