Egy hónap múlva debütál a Netflixen a Skylanders

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Activision még az E3-on jelentette be, hogy animációs sorozat készül a sikerszériája alapján, ráadásul a cég neves partnert szerzett, a Netflixszel paktált le. Most kiderült, hogy október 28-án indul a Skylanders Academy.

A Skylanders dollármilliárdos biznisz az Activision számára, és úgy tűnik, még lát benne kiaknázatlan lehetőségeket a kiadó: a vállalat az idei E3-on jelentette be, hogy két évre aláírt a Netflixszel egy exkluzív animációs sorozat erejéig, az adaptáció címe Skylanders Academy lesz, és mint kiderült, október 28-tól érhető el a szolgáltatáson keresztül.

A sorozat főszereplője Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac és Pop Fizz lesz, az ő kalandjaikat követhetik majd figyelemmel a Skylanders-rajongók. Skylands világa természetesen cseppet veszélytelen, a gonosz úton-útfélen igyekszik megkeseríteni a helyiek életét - még szerencse, hogy Spyróékat kemény fából faragták!

A kétéves szerződésből persze már kitalálhattátok, de a készítők külön megerősítették, hogy jövőre érkezik a második évad is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...