Call of Duty: Infinite Warfare - trailer a béta örömére

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 11.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén lesz a Call of Duty: Infinite Warfare bétatesztje PlayStation 4-en, az Activision pedig semmiképp se szeretné, ha lemaradnánk róla, így egy előzetessel készült a jeles eseményre.

A bétában három Combat Rig, három térkép és egy rakás játékmód kap helyet, beleértve a Team Deathmatch-et, a Dominationt, valamint egy új mókát, a Defendert is. A részleteket itt foglaltuk össze.

A teszt két hétvégén zajlik majd, az első október 14-17. között kizárólag PS4-en. A jövő héten, azaz október 21-24. között már az Xbox One-osok is csatlakozhatnak a mókához, míg a PC-sek sajnos kimaradnak belőle.

Emellett az Activision megerősítette, hogy tényleg 130 GB szabad hely kell az Infinite Warfare és a Modern Warfare Remastered végleges verziójához.

9.
9.
#8: Az egyetlen üzenet az lesz, mikor a milliós bevételek eltűnnek. Mint ahogy írtad is, a sok dislike között ott van a trollkodás is. Ráadásul csak az eladások számítanak szerintem.
Sokan úgy írnak, mintha a globális felmelegedésről is ez a szar játék tehetne, vagy este nem tudnak aludni, mert még +6 millió példányt eladtak a fejlesztők. Vicces tud lenni, na.
8.
8.
#5: Csakhogy a MW3-ra sokan (köztük én is) már kiábrándult a CoD-ból, nem hogy belekezdett. Teljesen jogos a felháborodás, engem nem a jelenléte zavar, hanem az alpári stílus, amivel a többség ezt közvetíti. (Meg hogy kötelezően minden hírnél el kell mondani.) A CoD már hosszú évek óta ugyanazt csinálja, és ez így is marad. De egyesek még mindig nem unták meg, ebben egyetértek, észrevehetnék már, hogy szart sem érnek vele. Az eddigi egyetlen valamire való üzenetet az CoD ellen az idei trailer dislike-számával sikerült csak kommunikálni. Kár, hogy amúgy az sem valós, én legalábbis kétlem, hogy legalább a fele ne csak reflexből/poénból kattintott volna.
7.
7.
DON GONDOCS
#1: A Ghosts is gyengébb lett, mégse rengette meg a sorozatot.
6.
6.
#5: A GK-n kívül sehol nem olvastam, hogy lenne PC-re is béta, úgyhogy egyelőre nem hiszek benne :D
5.
5.
#2: De, viszont tavaly ugyanezt csinálták, titkon reménykedtem is, hogy legyen ismét így :D

#1: MW3 óta játszok codot és azóta a fórumok / hírek követésénél mindig ezeket a mondatokat olvasom :D Sosem unjátok meg.
4.
4.
user101
Nem értem ( és nem tudok mást mondani ) ezt a sok pisis hülyegyereket ! Ha nem változik az a baj, ha változik az a baj, ha SWW akkor az a baj, ha meg nem az akkor az... Komolyan ennyi idiótát... Csodálom, hogy még nem halt ki az emberiség ! :(((
3.
3.
Beniciodeltoro
Nekem egyre jobban tetszik a multija, pedig jobban örülnék egy 2. VH-s COD-nak.
2.
2.
mzperxreg
Nem úgy volt, hogy pcn nem lesz béta?
1.
1.
Gumiember
Bárcsak jó nagy bukta lenne (tudom esélytelen de reménykedem)! Talán akkor magukba szállnának és végre letennének egy értelmes játékot és nem csak a címmel adnák el ugyanazt a szart!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...