Battleborn - itt az első sztori DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Pénzügyi szempontból nemigen felelt meg az elvárásoknak a Battleborn, ám a Gearbox kitartó csapat, továbbra is támogatja a shootert. Ma érkezett meg az eddigi legnagyobb DLC, illetve a multi is kapott egy új módot.

Az Attikus and the Thrall Rebellion címen futó kiegészítő egy új fejezettel bővíti a történetet. A szezonbérletesek már tölthetik is, a többieknek öt eurót kell leszurkolniuk a csomagért. Ezúttal Attikus háttérsztoriját ismerhetjük meg, kiderül, miiért harcol pontosan Thrall nyomornegyedeiben.

Ezzel egy időben a Face-off kompetitív multis mód is élesedett. Az 5v5-ös csatákra koncentráló mókában a pályán elszórva található maszkokat gyűjtjük össze, vagyis megpróbáljuk elhalászni azokat a rivális csapat orra elől. Az a brigád nyer, amelyik elsőként éri el az 500 pontot. A Face-off minden Battleborn-tulaj számára ingyenes.

A hero shooter támogatása nem áll le, még ősszel jön a második, Toby’s Friendship Raid című csomag, majd még három DLC várható egészen 2017 márciusáig.

4.
4.
DON GONDOCS
#2: Nem az árával van a gond csak hogy nincs olyan masszív játékos bázisa hogy indokolná azt az 5 eurót. Tudom mit beszélek mert megvan a játék. Ezzel csak azt akarom mondani hogy lehet feleslegesen veszed meg.
3.
3.
Mortis
'too little, too late' ahogy a nagyérdemű megfogalmazta. csodálkoznék, ha akár a befektetett munka megtérülne.
2.
2.
#1: Mondjuk 5 euro nem tetel, mas dlc pakkok 12-16 korul vannak. A Dragon Age-hez akciosan 7 volt 12-rol ami amugy megeri szinten ;-)
1.
1.
DON GONDOCS
Ennek ingyenesnek kéne lenni mert olyan szinten ingadozó a játékosok száma hogy nem értem a 2K-nél megvárják még teljesen kihal a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...