2018-ban és NX-re jöhet az új Beyond Good & Evil

  • Írta: fojesz
  • 2016. október 18.
  • Pletyka
Link másolása
Friss pletykák érkeztek az új Beyond Good & Evilről. A hírek szerint a játék valóban Nintendo NX-exkluzív lehet, és afféle reboot-folytatás hibridnek tűnik, amely egyszerre kedvez a már meglévő és a leendő rajongóknak.

Az instagramos teaser képek után a Ubisoft nemrég megerősítette, Michel Ancel és a Ubisoft Montpellier belevágott az új Beyond Good & Evil fejlesztésébe. Habár nyilvánvaló, hogy még csak az előkészületek zajlanak, ha hihetünk a Let’s Play Video Games magazin pletykáinak, az alapokat már lefektették.

Nem véletlen, hogy nem Beyond Good & Evil 2-ként emlegetik a játékot a készítők, a címében ugyanis majdnem biztos, hogy alcím szerepel majd, nem pedig szám. Ebből már kitalálhattátok: az új rész nem folyatás lesz, legalábbis nem teljesen, inkább afféle hibrid, hogy a már meglévő és a leendő rajongókat is ki tudják szolgálni.

Ennek megfelelően újramesélik Jade eredettörténetét és Peyj háttérsztorijára is kitérnek majd, ugyanakkor az eredeti játék sztoriját is folytatják. Így mindenki nyer, az újoncok megértik a főszereplők motivációit, a veteránok pedig megkapják a régóta várt lezárást.

Hogy mikor? A jelenleg tervek 2018 nyarán kerülhet boltokba a játék, a korábbi híreknek megfelelően kizárólag Nintendo NX-en. Az első CG-trailert állítólag éppen az NX bemutatóján vetítik majd le, a lap szerint ez egy egyszerű kedvcsináló lesz, a sztoriból és a játékmenetből semmit nem lő le.

A Beyond Good & Evil egyébként most ingyenesen tölthető.

34.
34.
KopyAti
Nap csalódása nekem! :(
33.
33.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=kJ_NCldlypw

Igazából annyira adott hogy min kéne változtatni, nem a trendekhez kell igazodni, csak generációval felzárkózni. Nagyon kevés az Online játék, ami nem feltétlen szükséges, de na, azért meglehet nézni a Live, psn, steamet.
27.
27.
delphijos
#25: "ha jönnek a jó kis N címek, és jön GTA, jönnek a mai frankó és népszerű játékok, és még erős hardverrel, akkor lehet esélye az N-nek"

Ahogy telik az idő, és gyakorlatilag SEMMI info nincs az NX-ről, egyre kevésbé hiszek a "versenyképesen" erős hardverben. Ha annyira jó lenne az NX, már biztos reklámoznák, ha meg csak egy kicsit is gyengébb lesz,( már jön a pro, meg a Scorpio is a "kanyarban" van ) akkor megint le lesznek maradva, és már induláskor. Ez nem jó jel. És ha nem lesznek third party címek, akkor bukó. Jók az N játékai, de csak ezekkel nem lehet egy konzolt fenntartani. Ez az igazság.
25.
25.
Norbiii
#24: Ezt megértem, de akkor ilyen alapon én is vennék Wii U-ra Ps exkluzvokat, és nem kéne Ps4et vennem! :) Ennyi erővel nem kell Ps és Xbox, és jöjjön minden jó csak Nintendora (GTA, Heavy rain, Halo stb..) és az N soha nem látott csúcson lesz. xdd De ne szűnjenek meg persze!

Persze ha a Nintendo csak játékfejlesztő lenne, nem tudnék mit csinálni, venném akkor Ps-re az N játékokat, de nem szeretném, ha a Nintendo megszűnne, mint konzolgyártó! NXre, ha jönnek a jó kis N címek, és jön GTA, jönnek a mai frankó és népszerű játékok, és még erős hardverrel, akkor lehet esélye az N-nek.
24.
24.
Gykrizsi
#16: Van WiiUm, de másfél év alatt egy hónapot volt bekapcsolva, mikor a Xenoblade megjelent. Szeretem a játékaikat, de elég nehéz lesz rávenni, hogy vegyek egy gépet, mert kevés az igazán jó és új cím. Nekem nem kell évi 5 mario. Viszont boxra vennék egy jó Zeldat, vagy Mario Kartot. Nem azt akarom, hogy ne legyen N konzol, de nem feltétlenül látom értelmét
23.
23.
DON GONDOCS
#14: +1 Játék kiadóként még lehet nagyon sikeres, Meg a 3DS nagyon sikeres annak ellenére hogy már mobilon is elég jó játékok vannak és elég jövedelmező. Most ha megint beleölnek rengeteg pénzt és kiadnak egy drága konzolt, hatalmasat buknak vele. Pedig vannak jó címeik, csak valamire ki kéne adni.
19.
19.
shatterhand
#12: Mi elveztuk a mario kartot... Meg a wii sportot... Azt ennyi. 1honap utan megunta a gyerek es porosodott. Jatekfelhozatalban siralmas a wii
18.
18.
shatterhand
#8: Wii ossz vissz eladasokban volt sikeres.
16.
16.
Norbiii
#14: Ezt maximum azok mondhatják, akik Ps és Xbox pártiak, de azért néha-néha leülnének egyet Mariozni. A nagy Nintendosok szerintem tuti nem kívánják azt, hogy bukjon meg a konzol, és csak játékfejlesztő legyen!
15.
15.
Norbiii
#13: Szeretek Psezni, de Ps, Xbox nagyjából egy irány, kell egy másik irány is, (mint most a Nintendo) az olyanoknak, mint én.
14.
14.
Gykrizsi
#13: Lehet jobban járnának, ha felhagynának a konzolokkal és csak játékot gyártanának.
13.
13.
tsulok
#12: Nem fog eltűnni a Nintendo. Mario-ra is van igény, az egyik legértékesebb IP. Azt viszont, nem hiszem, hogy konzolt kéne gyártaniuk. PS4/XO/PC/Mobil mellet már nincs nagyon hely.
12.
12.
Norbiii
Egy mai fiatal előbb vesz Ps-t,vagy Xboxot, mint Nintendo konzolt., és inkább játszik egy mai játékkal, mint Marióval. Többek közt ezért IS lett bukta a Wii U, és ezért van benne a pakliban, hogy sokak szerint a Nintendo eltűnhet, mert egy nagy tömegnél, nincs igény az ezredik Mariora, és ezért szívhatom meg én is, aki imád Mariozni is, azonban egy nagy bázisnál nincs erre túl nagy igény...

Ezért is, okosan kell csinálni, a Nintendo maradjon meg Nintendonak, de ha a siker úgy kívánja, jöjjenek más, mai stlusú játékok is.
11.
11.
Prax
A Stalker 2 után ezt is behúzom a listára amivel sajnos sosem fogok játszani. *angery intensifies* (gyengébbek kedvéért: igen, angery)
10.
10.
DON GONDOCS
Nem akarok jósolni de a nintendo elfog tűnni az asztali konzol piacról,. 4 év kihagyás után, nem sok esélye van újra talpra állni, szinte alig jött ki játék, ami úgy említésre méltó. Ezek után miért is venne újra nintendo terméket az ember, már az MS és Sony is kiaknázta ezt a causal réteget. Amit jól csinálnak az a Kézi konzolos játékaik.
9.
9.
tsulok
#8: Eladások:
NES>SNES>N64>GameCube<>WiiU

A trend az, hogy egyre kevesebb Nintendo konzol fogy. A Wii egy egyszeri siker volt, amit nem hiszem, hogy most meglehetne ismételni. 100M Wii után csak ~13M WiiU-t adtak el. A felhasználok többsége mobilra, vagy PS4/XO-ra váltott.

Ahogy én látom, az NX egyszerre lesz a WiiU és a 3DS utódja is. Ez nem rossz ötlet, szerintem a WiiU-nál jobban fog fogyni. De ettől még nem lesz egy nagy siker. Handheld-re csak egy szűk rétegnek van szüksége, PS4/XO-hoz képest meg egy gyenge otthoni konzol lesz komoly 3rd party támogatás nélkül.
8.
8.
Norbiii
Az NX-et nem írnám le, de azt sem mondom, hogy sikeres lesz, hiszen nem tudunk róla szinte semmit!

A NES sikeres volt, a SNES sikeres volt, az N64-ból is szépen eladtak, de a Ps1 jóval népszerűbb volt. A GC hiába volt erős, a legrosszabb eladásokat produkálta, a Ps2 mellett labdába sem rúghatott, a Wii viszont VERTE a Ps3/360 duót, és csak a Wii U lett ennyire gyengusz. Ezek után adok esélyt a Nintendonak!
7.
7.
sinister
Szóval Peyj kölyökkorában Big Boss padawanja volt... Így már minden világos. Egyébként szerintem már egyre érdektelenebb az egész. Az első részt szerettem, még ps2-n toltam, kellemes emlék meg minden, de azóta hány év telt el...? Tizenkettő? Ha akarták volna, már rég lefejlesztették volna a második részt, de nem akarták, mert nem volt anyagi siker, a platformjátékokat kedvelők körében népszerű lett, aztán az utókor szépen ráragasztotta a kult címkét. Ez egy aranyos és szerethető cucc volt, oszt annyi... Hasonlóképpen látom a helyzetet, mint az előttem felszólaló aordog nevű felhasználó.
6.
6.
aordog
Ha csak NX-re jön, akkor valószinû, hogy a projekt megbukott és a Nintendo segít anyagilag támogatni!
Így viszont nincs mit sajnálni, mert jogos az only for....
Szerintem itt hasonló helyzet lehet mint a Bayonetta 2-nél...
5.
5.
Giggsy
Nagyszerű ötlet :) Adjunk ki egy játék folytatását egy marginális platformra, ami csak olyanoknak van, akik az elsőről még csak nem is hallottak. Nem is értem másnak miért nem jutott még eszébe ez. Igazi hatalmas siker lesz a négy ember között, aki megveszi a Nintendo NX-et...
4.
4.
azureknight0715
Istenem ennyi ígérgetés után benyomják ezt... elmehetnek a picsába...
3.
3.
shatterhand
Gondolom az ubi nem akar nagy piacon bukni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...