Killing Floor 2 - jól néz ki PS4 Prón is

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 18.
  • Videó
Link másolása
Az idei PlayStation Meetingen jelentette be a Sony, hogy a Killing Floor második része a PlayStation 4 Pro képességeire is rágyúr, így a megjelenést követően a HDR- és 4K-támogatás is adott lesz a játékosok számára. Íme, az első kedvcsináló.

Hamarosan kilép az Early Accessből a Tripwire Interactive zombiirtós shootere, a Killing Floor 2, ráadásul a PC-s premierrel egyszerre mutatkozik be a játék PlayStation 4-es változata. A PS4 Pro tulajdonosai extrákban is részesülnek, így aki már az új Sony-konzolra vásárolja meg a játékot, 4K felbontásnak örülhet.

A premier november 18-án lesz esedékes.

12.
12.
Formula1fanatic
#7: "Gagyi vér effekt " Mivel konzolon nem működik a flex így a jobbfajta fluid sem jelenik meg. Amúgy ez a játék igen jól néz ki ha minden engedélyezve van, unreal engine 3 ide vagy oda. Ne zavarjon, hogy ez egy online csapatjáték ami lehet PVE és PVP is. 6-an vagytok egy csapatban ami általában különböző kasztokból áll. Adott pályán teljesíteni kell az egyre bedurvuló waveket, a végén pedig meg kell ölni a boss-t, ami nem könnyű.
11.
11.
Hunszi
#10: A Killing Floor meg pont nem az a játék kéne legyen, amitől térdre kéne buknia valamelyik konzolnak.
10.
10.
Hunszi
#1: Hiába növeli a framet az egekbe, 60fps lock lesz mindkét konzolon.
7.
7.
PS4jacksony
Ez jól néz ki ??? Akkor lehet velem van a baj... Gagyi vér effekt és egy halom copy paste ugyanolyan ellenfél és mind a grafika mind a játékmenet idejétmúlt.A Darkness is jobban tetszik pedig az nem most jelent meg...
6.
6.
izolee69
#5: Bocs, nem beszelni magyar.
"jól nez is ki" = "jól is nez ki". :-)
De jo is lenne egy szerkesztes funkcio. :-)
5.
5.
izolee69
Sracok, ennek van valami sztorija is, vagy csak mesz-olsz-meghalsz tipusu lovolde? Mert birom az FPS-eket, es ez meg jól nez is ki, de nem kot le, ha nincs benne tortenet.
4.
4.
ilovenancythompson
nem vagyok fps fan de ez jól néz ki és hangulatos. nekem eléggé arcade feelingje van kifejezetten jó értelemben véve.
3.
3.
Formula1fanatic
Kár, hogy a ps4pro-s játékban nincs flex, gondolom azért mert nvidia feature így csak nvidia vga-s pc-n elérhető, pedig nagyon sokat dob ezen a játékon :D. A tavalyi early acces megjelenés óta tolom a játékot, amire készítették abban profi.
2.
2.
zozo76hun
asszem veszek egy ps4pro-t. csak elotte meg le kell valahogy gyurnom magamon hogy a sony gyartja. :)
1.
1.
kamgecam
Cikkhez még hozzá tenném hogy akinek sima 1080p tévéje van azok is kapnak hozzá támogatást.Nagyobb framerate és kidolgozottabb grafikát.
"Hagyományos 1080p tévéken supersampling, egekbe növelt framerate és ultra felbontású textúrák várhatók."-(ign)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...