Watch Dogs 2 - kicsit csúszik a PC-s verzió

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy a Watch Dogs második részének PC-s változata a tervezettnél kicsit később, csak kéthetes csúszást követően követi a konzolos verziókat.

A francia kiadó a cég hivatalos blogján erősítette meg, hogy a Watch Dogs 2 asztali gépekre szánt változata nem november 15-én, hanem két héttel később, november 29-én jelenik meg. Az indoklás szerint kell még egy kis extra idő a csapatnak, ugyanis szeretnék, ha a széles skálán mozgó konfigurációkon tökéletesen futna majd a játék. 

A szomorú hír mellé a Watch Dogs 2 gépigénye is befutott.

Minimum rendszerkövetelmény

  • OS: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (csak 64-bites verziók)
  • Processzor: Intel Core i5 2400S @ 2,5 GHz vagy AMD FX 6120 @ 3,5 GHz
  • RAM: 6 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB) vagy AMD Radeon HD 7870 (2 GB)
  • HDD: 50 GB


Ajánlott rendszerkövetelmény
:

  • OS: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (csak 64-bites verziók)
  • Processzor: Intel Core i5 3470 @ 3,2 GHz vagy AMD FX 8120 @ 3,9 GHz
  • RAM: 8 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 (3 GB), NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB), NVIDIA GeForce GTX 1060 (3 GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4 GB)
  • HDD: 50 GB
21.
21.
Arsenal4ever
SOHA NE ÍTÉLKEZZ ELŐRE MERT BESZOPHATOD! CSAK AKKOR TEDD EZT HA BE AKAROD SZOPNI!
20.
20.
AfterLife
#3: Erre azt szokták mondani, ízlések és pofonok.
16.
16.
crytek
#10: Primal után ezen csodálkozik bárki? Azóta se történ fel = maximum profit.
Majd 8 euro steam walletbe ingyen kártyapénzért behuzzuk ezt is complete-be mint az elsőt.
14.
14.
Stranger
#2: Én a Watch Dogs teljesítményén lepődtem meg. Megjelenéskor nem próbáltam, de később jól összekalapálhatták, mert nekem semmi gondom nem volt száz éves hardverrel sem, a sokat magasztalt GTA5-nél több kompromisszumot kellett kötni.
13.
13.
#12: nem erről van helyzet, nice

edit
gombot
PLS
12.
12.
#8: Jelen esetben nem erről van helyzet. Talán olvasd is el azt a postot. Mondjuk a kedves GK nem tudom miért nem írta ide a többit is.

Az már persze más dolog, hogy az összes valaha PC-re is kiadott játéknál minimum ezt a szintet kéne látni.
10.
10.
rayden02
#9: Ráadásul Denuvo-s lesz :D
http://watchdogs.ubisoft.com/watchdogs/en-GB/news/154-271880-16/watch-dogs-2-pc-faq
9.
9.
ollie92
Kell nekik 2 hét, míg butítanak a grafikán....
8.
8.
Dízel
És most jöjjenek a: "csak azért csúszik hogy jobb legyen a pc-s verziós kommentek." :D
Aztan nagyot lestek amikor kijön 30fps lockal meg lebutitott grafikával a konzolos megjelenés utan 2 héttel. :D Aki előrendeli az előző rész tanulságaképp.. :D , vagy az épp jelenkori fogyasztok átveréséről elhíresül fejlesztők/kiadók végett azokat megtapsolom és kapnak egy csokit. :D
7.
7.
Hunork
#6: Köszönjük, de én és sok más ember élvezzük a Win Store ellenére is
6.
6.
crytek
#4: Gears of War 4 pedig az idei év toronymagasan legjobb pc-s portja lett. Meg is lepődtem ,hogy létezik még ilyen. De hát MS Store így a ráknak se kell.
5.
5.
Codehook1337
#3: Es mielott barki belekezdene igenis vannak a kiadoknak hibai szerintem es a jatekaiknak is, de amig egy far cry pl 30+orat nyujt nekem 10ezer forintert mindenfele dlc nelkul azt kell mondjam megerte. Vagy egy fifa akar tobb szaz orat (ez lehet, hogy az en szegenysegi bizonyitvanyom). Es amelyik jatek nem eri meg pl batlefront,mirrors edge azt nem veszem meg es kesz. (Most megkapom ingyen accesba).
4.
4.
Inferno
Nem is baj inkább halasszák mint hogy kiadjanak egy AAA-s szemetet mint a Mafia vagy akármi ami kb eddig az évbe kijött mert h nem volt eddig olyan játék ami értelmesen lett volna optimalizálva! Vagyis de a Gears csak azt a másodnapi 1 gigás patchel elbarmolták. Abban bízom h a COD és a BF hozni fogja a formát és lag és shutteringmentesen fog működni :)
3.
3.
Codehook1337
Mindenki szidja az eat meg az ubit. Nekem meg legalabb a jatekaim fele de inkabb tobb mint a fele ezeknek a kiadok jatekai. Lehet bennem van a hiba? vagy az emberek tobbsege igy van vele csak jobb beallni a sorba es szidni mindent amit a community szid...???
2.
2.
GAMEROD
Pedig annyira nem vészesek az UBI cuccok. Nemrég ingyen leszedtem a Crew-t, zsigerből gondoltam hogy valami gagyi, ennek ellenére nagyon bejön, még a grafikájával sincs gond a nagy terület ellenére. A WD2 se néz ki rosszul, legalábbis a Mafia3-nál kidolgozottabb lesz az fix.
1.
1.
p3ti
Mikor megláttam az utolsó gameplay -t a WD2ből, akkor ment el a maradék életkedvem. Soha többet semmilyen Ubisoftos termék, csak ha már utánam dobják :\
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...