Ingyenes a Minecraft: Story Mode első epizódja

  • Írta: zoenn
  • 2016. október 21.
  • Letöltés
Link másolása
A Telltale már karácsonyozik, ingyenesen elérhetővé tette a Minecraft: Story Mode: Episode 1 - The Order of the Stone-t. Az ajánlat mindegyik platformon él, azaz PC-n, konzolokon és mobilokon is lecsaphatunk a sorozat nyitányára.

A Telltale emelte a tétet, és az alapvetően sandbox Minecraftot egy mély narratívával megáldott kalandjátékba emelte át - pont egy éve. A Story Mode első évada már lezárult, ám ha eddig kimaradt, az első epizóddal tehetsz egy próbát. Most egy fillért sem kell fizetned érte.

A Minecraft: Story Mode első epizódja ingyenesen tölthető PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, Androidra és iOS-re. Ennek megfelelően ha beruháznál a teljes évadra, most kedvezményesen válthatsz rá szezonbérletet, vagy megvárhatod az új lemezes verziót, a Complete Editiont, amely október 28-án landol a boltokban.

A sztori szerint egy katasztrofális esemény miatt mindenkinek menekülnie kell, azonban egy kisebb csoport úgy dönt, hogy megpróbálják megmenteni az univerzumot. A főszereplő Jesse lesz, akinek arcát és hangját Patton Oswalt amerikai komikusról mintázták.

3.
3.
delphijos
A magyar psn store-on még nem él a lehetőség, az USA store-on már igen.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Ez jó volt XD. Tényleg ilyen szar egyébként?
1.
1.
vanpear
Megyek haza töltöm is lefele. Ráteszem egy pendrive-ra és felgyújtom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...