Aranylemezen a Watch Dogs 2

Link másolása
Jövő hónap második felében érkezik meg a Watch Dogs második része, mely most végre elkészült és aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már csak a dobozos példányok sokszorosítása van hátra.

A Twitteren jelentették be a fejlesztők, hogy aranylemezre került a Watch Dogs 2, azaz gyakorlatilag elkészült a játék. Ezután már csak a sokszorosítás van hátra, hogy november 15-re (Xbox One és PS4) és november 29-re (PC) a játék a boltokba kerülhessen.

A Watch Dogs folytatása a ctOS 2.0 által "megfertőzött" San Franciscóban játszódik. Az új helyszín mellett új főhőst is kapunk, a fiatalos és mozgékony Marcus Hollowayt, aki DedSeckel karöltve próbálja megbuktatni a várost elnyomó rendszert. A fejlesztők azt ígérik, hogy kijavították az előző epizód hibáit és odafigyeltek a visszajelzésekre.

Érdemes átböngészni a hírgyűjteményünket a játékról, ugyanis az utóbbi időben rengeteg új anyag érkezett vele kapcsolatban.

11.
11.
KopyAti
Én azért adok neki egy esélyt, hisz' az első részével igen jól megvoltunk! Majd max hamar gazdát cserél!
10.
10.
Aborg
Most jatszom az elsot, es bitang jol szorakozok, a varos gyonyoru. Tetszenek a lopakodasi lehetosegek is.
Az autok fizikaja siralmas, ha ezt kipofoztak a kettesben (idealis esetben felhoztak a GTA4 szinvonalara), meg akar tuti jatek is lehet.
9.
9.
Arsenal4ever
Elorendelni egy kibaszott polo miatt nem fogom. De ha kap egy erős 8ast a story meg az egész en tuti beszerzem. Nálam pozitív hogy a magyar felirattal gyün. Szereplő csapattal sincs bajom. Szóval tesztet a népnek minél hamarabb!!
8.
8.
Hunszi
Itt az ideje akkor beszerezni az első részt :))
7.
7.
KőbányaKispest
#2: +1

Igazából leirtál mindent. Ugyanez a véleményem.
6.
6.
strike19
#4: Szerintem is hülyeség már használni ezt a aranylemez jelzőt használni.
Úgyis első nap lesz egy 3 GB patch.
5.
5.
ollie92
"Jövő hónap második felében érkezik meg a Watch Dogs 2, mely most végre elkészült és aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már csak a sokszorosítás van hátra."

Na na na...ne feljtsük el a grafikai visszabutítást !
4.
4.
Atlas1458
Gondolom azért lesz first-day patch :)
3.
3.
Macifasz
#2: Én is így vagyok vele. Nem mondom, hogy az első világmegváltó játék volt, de én remekül szórakoztam alatta. Ez a második rész viszont ezzel a tinifeka, műmájer, annyira vagány vagyok, hogy majd szétesek stílusával nagyon nem tudott megtalálni. :-(
2.
2.
Vigohouse
Már sokszor leírtam de nekem az első rész nagyon nagyon tetszett. Aztán bejelentették a második részt. Nagyon örültem a hírnek. Aztán jöttek az infók és végül az első gameplay-ek. Csalódnom kellett. Nem kicsit,nagyon. Lehet,hogy velem van a hiba de nekem ennek a résznek a szereplők felhozatalával egyszerűen nem tudok napi rendre térni. Ez a néger srác és bandája számomra olyan semmilyen. Nem tudom komolyan venni. Ezek lennének a nagy igazság osztók. A maguk 20 kiló vasággyal kinézetűek. Na mindegy. Ez az én véleményem. Most ezt kihagyom,nem leszek hacker. Aiden Pearce R.I.P!!! :(
1.
1.
XuChi
Azt az aranylemezt inkább bezúzni kéne, és nem sokszorosítani az ipari hulladékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...