Így készült a felújított Modern Warfare

Link másolása
Jövő héten jelentik meg az új Call of Duty, melynek egyes kiadásaihoz hozzácsomagolják a Call of Duty 4: Modern Warfare Remasteredet is. A Raven Software fejlesztői mesélnek arról, hogyan is készült el a felújított kiadás.

Jövő pénteken megérkezik a Call of Duty: Infinite Warfare, mellyel egy időben a 2007-es Modern Warfare felújított kiadása is elérhetővé válik. Azt már tudjuk, hogy az előbbi támogatni fogja a PS4 Prót, most azonban az is kiderült, hogy a remasterelt Call of Duty 4 is szebb lesz az erősebb konzolon. A fejlesztők részletesebb textúrákat, valamint dinamikus 4K-s felbontást ígérnek.

Érkezett emellett egy új előzetes is, melyben a Raven Software emberi mesélnek arról, milyen szempontok alapján készítették el a felújított CoD 4-et.

42.
42.
#41: Kezdetben konzolt akartam venni, de inkább nem költök már rengeteg pénzt erre a hobbira, így végül ebből a trióból is (cod-bf-tf) mindegyik kimarad idén. Majd ha lejjebb megy az ára, talán megveszem. Játékosok ugyanúgy lesznek.
41.
41.
Beniciodeltoro
#40: Vedd meg, kötelező darab, a legjobb multis játék amivel valaha játszottam.
Nem hittem a szememnek olyan tű éles a grafika, videókon nem jött át egyáltalán.
Divisiontól is ledobtam a hajam, de a BF1 grafikában még azt is veri, a hangulatban meg alázza a BF4-et, pedig az se fos....nem akarom tovább fényezni, de pont én nem hittem el magamról hogy 1 VH-s játékkal megtudnak fogni, 2. VH-s alap, de még ezekkel a csicska fegyverekkel is szuper játék.
Kurvára megéri megvenni.
40.
40.
#38: Tudom, mondtam én hogy az sem fos játék lett. A kampány sajnos engem sem izgat, a multi miatt én is megvenném.
39.
39.
Beniciodeltoro
#37: Cei-Rigotti M1895 iron sighttal elég baba fegyó, nagyon nem is kell távcső rá, szinte mindig ezt használom.
38.
38.
Beniciodeltoro
#32: Mivel megvettem, és rohadtul bejött, ezért állítom hogy fasza játék a BF1.
Veri a BF4-et is lazán.
A kampányt nem tolom, azt magasról lexarom, de a multija visz mindent.
32.
32.
#31: Sajnos nem tudlak komolyan venni. Két hétig az ellenkezőjét állítottad (még durvábban), pedig mindenki mondta, hogy az is jó játék, meg próbáld ki, stb.
Mintha valami fizetett hirdetés lennél.
31.
31.
Beniciodeltoro
#29 #28

Attól függetlenül megveszem az IW-t, de csak a változatosság kedvéért, kell az a pörgés néha, lehet online nem is tolom azzal, csak a botok ellen saját lobbyba, leszarom a presztizselést, meg a fejlődést, csak a játékért magáért néha előveszem.....DE nem tudom mikor veszem elő a BF1 mellett, mert azt képtelen leszek letenni, pláne ha jönnek majd az új DLC-k, meg a frissítés amivel még filmet is szerkeszthetsz, über lett.
30.
30.
shatterhand
Esport
(Szerkeszto gombot!)
29.
29.
shatterhand
#27: Espirton se tudnam soha elkepzelni a bf-t.
Ket kulon kategori es a latvany egy ido utan masodlagos. Hangulat az van de mindkettonel mas.
28.
28.
crytek
#27: Döntetlen az állás pedig mindig.

Cod általában a singleplayerben folyamatosan szarrá veri a BF-et. A BF meg multiban sokkal jobb élmény mint a Cod.
Aztán mindenki eldöntheti magának ,melyik érdekli.
27.
27.
Beniciodeltoro
Én imádtam a COD4-et anno ps3-on, de a büdös életbe nem adnak ezek ki olyan játékot mint a BF1, még mindig pityergek olyan szép az a játék, meg a hangulat, nem hiszem el hogy ezt valamikor is felülmúlja Kotick bandája.
26.
26.
shatterhand
#25: +1
Kill confirmed is belekerult.
25.
25.
Inferno
Amúgy annyira jó h mindig idejönnek a szardobáló gyökerek! Meg hogy megnézzük a remasterek 95%-t mind csak annyi h új textúrákat raknak bele ha raknak egyáltalán vagy csak szimplán portolják PS4-re meg XB1-ra és ennyi! nagyon kevés olyan remastert láttam eddig amire tényleg azt lehet mondani h remaster nem csak újabb pénzlehúzás! És ez azoknak az egyike mivel hangokat kicseréltek benne textúrákat raktak bele (amik elég jól néznek ki a régihez képest) új scriptek kaptak benne helyet, az eredetiből kivett részeket raktak bele (tutorial pálya) multit is remasterelték olyanra csinálták a pontrendszert mint a mostani CODokba inspection módot raktak bele új skineket a fegyvereknek és fegyverosztályonként és frakciónként különböző karaktereket. Ha ez nem remaster akkor nemtudom micsoda!!!!!!!! És nagyon jó lenne hogyha nem ilyen nyomorultak írkálnának ide akik még ezt is csak fikázni tudják
23.
23.
crytek
Sok cég tanulhatna végre ezeknek az eladásaiból és így a remasteredek fénykorában jöhetne még több újrakiadás.
Szegény Mafia széria is sokkal jobban járt volna egy mai grafikás Mafia 1 remake-el mint a mostani totál bukás Mafia 3-al(valszeg be is zár pi***ba akik csinálták)
22.
22.
Heldengeist
#16: Még az eredeti változat is drágább 17€-nál (20, ha jól emlékszem). Ha kapható lesz külön, kétlem, hogy 40€ alatt lenne az indulóár. A Skyrim SE-ért is annyit kérnek.
21.
21.
sanada
Nem értem a rajongókat, cseréltek egy "friss" motort, ami még mindig 6 évvel a jelenlegi szint mögött jár, meg animációkat, kiadták újra, aztán hűűű, megőrülünk érte... Ez csak egy újabb szánalmas lépés a cég részéről.
20.
20.
shatterhand
#18: Storen is leszedheto mar regota, meg jatszhato.Csak hát kikotessel. Csodalkozram volna itt maskepp lenne.
19.
19.
shatterhand
Regebben vartam de most mar bealszok ezeken a gameplayeken. Le is mobdtam rola, kulon se kene.
18.
18.
batnor
#17: Közben azóta látom hozzá rakták azt a részt, hogy az IW3 részeként érhető el :(
17.
17.
batnor
Már MS Store-ban meg is jelent külön a játék: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/call-of-duty-modern-warfare-remastered/9nblggh52xt6
Lehet nem is kell sokat várni az önálló kiadásra :)
16.
16.
Angelwing
5ezret adnék a felújított részért, steamen csíter, mentes szervereken :)) de gyanítom hogy ebből nem lesz vétel.
5.
5.
Drazhar
Én egyébként baromira kíváncsi lennék egy olyan megoszlásra, hogy milyen arányban veszik meg 1, csak a remaster 2, csak az IW 3, mindkettő miatt a játékot akik megveszik.
1.
1.
zeginorbi14
Nem akarok elégedetlennek tűnni, de azért durvább is lehetne. Akár tartalmilag, vagy akár grafikailag :/ Persze akkor kinek kellene az IW? Jobban örültem volna, ha csak a MW felújított változatára koncentrálnak és semmi másra. Így viszont :( Szerintem nem kis bevételt hozott volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...