Didergős képeken a Wasteland 3

Link másolása
Sajnos nagyon messze van még a Wasteland 3 megjelenése, így meg kell becsülni minden egyes kiadott screenshotot. A most megjelent képeken újra szemügyre vehetjük a havas Coloradót.

Újabb képek érkeztek a 2019-re ígért Wasteland 3-ból, melyeken újra szemügyre vehetjük a játék helyszínéül szolgáló fagyos Coloradót, valamint pár új járművet és ellenfelet is megcsodálhatunk.

A Wasteland 3-ra a Figen gyűjtenek a fejlesztők pénzt - a kampány holnap délután fog befejeződni. Az izgalmaknak persze már rég vége, hiszen október elején már összejött a pénz a játékra.

8.
8.
Csabb
#7: Ha pénzt kell kampányolni a cucchoz akkor nincs mese, promózni kell orrvérzésig.
7.
7.
Stranger
Hát elég gusztustalan ez a 3-4 éves promózgatás. Nem kell még1 Star Citizen, akit érdekel az már kövesse most. De vannak kész játékok amikről lehet beszélni, ez még úgyis annyit fog változni 2019-ig, hogy felesleges róla beszélni...
6.
6.
user101
Ami szöveg, összefüggés, történet ebbe bele van passzírozva, mire azt mind összerakják, hogy ne legyen tele logikai bukfencekkel, azért az nem kis meló. Hozzá megrajzolni, lemodellezni a tájat, npc-ket, felmondani a szinkront... Iszonyat mennyiségű meló! Ilyen szempontból a leghálátlanabb klasszikus "szöveges" rpg-t csinálni. Ha ez japán rpg stílusban egysorosokkal jönne, már 2017-ben kinn lenne... :)
5.
5.
Formula1fanatic
#3: A teljes tartalom még konkrétan hiányzik, ahogy a programozás nagy része is. Végül ott van még a hibajavítás és optimalizálás, ezekkel is elmegy nagyon sok idő.
3.
3.
Drazhar
Teljesen amatőr kérdés következik, de ez mindig is furdalni szokott: ha adott egy project ami évek múlva jön csak, akkor hogy tudnak belőle már teljesen késznek látszó képeket mutatni?
Vagy ezeket a képeket pl PS-ben összedobják bemutatásképpen?
(Kickstarter-en is mindig lesni szoktam amikor kalapoznak egy olyan címre ahol egy tök kész játékot ábrázoló tréler is van mellé...)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...