Cellfactor: Revolution - Avagy fizika magas fokon

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei GDC-n bemutatott Cellfactor: Combat Training című techdemó lassan felönti magára végleges formáját, s megmutatja: milyennek is kell lennie egy játék fizikájának.
Az idei GDC-n bemutatott Cellfactor: Combat Training című techdemó lassan felönti magára végleges formáját, s megmutatja: milyennek is kell lennie egy játék fizikájának. Érdemes végignézni a Cellfactor adatlapját itt a GK-n: többek között letölthetitek azt a bizonyos demót, vagy erős vas híján a videókat is megtekinthetitek róla. A videókat, melyeket szerte a világon több millióan töltöttek le. Hogy miért?


Akárcsak a Combat Training, úgy a Revolution is aktívan kihasználja majd az Ageia PhysX gyorsítókártyákban rejlő lehetőségeket, így eddig játékban sosem látott fizikával kényezteti el az egyszeri játékost. A játékban öt különböző világ szerepel majd, melyek mindegyikét totálisan átszabhatjuk - több ezer objektumát odadobjuk, ahova szeretnénk, s úgy amortizáljuk le őket, ahogy kedvünk tartja.

Az egy- és többjátékos módban egyaránt játszható gamma három játékmódot (Assault, Deathmatch és Physical Capture the Flag) vonultat fel sok-sok fegyver és jármű társaságában. Érdekesség, hogy olyan különleges erők is rendelkezésünkre állnak majd, melyek szintén a fizikára épülnek: például a Psi Rift segítségével rengeteg tárgyat emelhetünk fel és dobhatunk el, míg a Psi Wave közreműködésével hullámszerűen tisztíthatjuk meg a terepet. Megjelenés kizárólag PC-re, idén karácsonykor.
4.
4.
fojesz
A cellfactor gépigényében a meghatározó az ageia kártya lesz. Ha jól emlékszem a demó e nélkül nem volt hajlandó elindulni.
3.
3.
FNorberto
De legalább a 360-as változatba nem kell Ageia kártya.
2.
2.
fojesz
Anno még úgy jelentették be, hogy lesz arra is, viszont a legfrissebb bejelentésben csak a PC-t említik. Ettől függetlenül lehet később bejelentik rá.
1.
1.
shyfter
Lesz X360-ra is és már alig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...