Sniper: Ghost Warrior 3 - fél óra lopakodás

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 14.
  • Videó
Link másolása
A tervezettnél sokkal később, két hónapos csúszással jelenik csak meg a Sniper: Ghost Warrior harmadik része, amiről most egy újabb, esős, éjszakai küldetést tudunk mutatni.

A City Interactive a múlt hónap közepén erősítette meg, hogy az eredetileg január 27-re datált Sniper: Ghost Warrior 3 az egyéves csúszása után újabb két hónapot fog késni, így csak  2017. április 4-én válik elérhetővé a cím.

A mostani 27 perces felvétel egy, az orosz határhoz közeli, Grúzia északi vidékén játszódó küldetést mutat be, amiben Jonathan North egy bázisba behatolva iktatja ki az őröket. A sorozat harmadik része ezúttal hatalmas, nyitott világot, dinamikus időjárást, valamint napszakváltást ígér, amelyek mind kihatással lesznek majd játékunkra és döntéseinkre.

3.
3.
user101
Ha fél órát el kellene töltenie az átlag usernek a Mass Effect-ben, mire el tud indulni alient írtani és a pálya felénél jönne rá, hogy totál elkonfigurálta magát akkor csődbe is menne a Bioware. :)
2.
2.
Machiavelli
Ez szerintem már szinte minden mai FPS játéknak alap funkciója kellene, hogy legyen. Nem néz ki rosszul egyébként.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez a testre szabhatóság jó ötlet. A régi rainbow és hitman játékokban is azt szerettem hogy én állítom össze a fegyverzetem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...