2018-ig várhatunk a Westworld második évadára

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Az HBO formálisan is bejelentette, hogy berendelte a Westworld második évadát, a rossz hír viszont az, hogy jó eséllyel csak 2018-ban, vagyis minimum egy év kihagyás után cuppanhatunk rá.

A Westworld az idei év egyik legjobb új sorozata, pedig még csak most kezd igazán beindulni: egyre mélyebbre ássuk magunkat az androidokkal teletömött vadnyugati park rejtélyeibe, miközben a főbb szereplőkről is epizódról-epizódra többet tudunk meg. Az sem mellékes, hogy a videojátékosok számára külön nyalánkság a Westworld, elvégre a park üzemeltetői tipikusan játékdizájneri szemszögből figyelik az eseményeket.

Lényeg a lényeg, a Westworld nagyszerű, egy probléma van csak vele, mégpedig az, hogy december 4-én véget ér az első évad. Az HBO persze már megerősítette, hogy berendelte a folytatást, a rossz hír viszont az, hogy a második évad jó eséllyel csak 2018-ban kerülhet adásba. Ezt a cég programigazgatója, Casey Bloys mondta el az Entertainment Weeklynek adott interjúban, aki szerint a Westworld világának méretei miatt valószínűtlen, hogy egy éven belül elkészülnének a folytatással.

10.
10.
delphijos
Nekem nagyon bejön. Egy jó kis sci fi sorozat hiányzott nagyon.
9.
9.
Őrnagy
Hé, nem is ismerem. De jó, Ed Harris, jól láttam? Na, majd jól letöltöm.
8.
8.
markoci555
Én úgy kezdtem nézni hogy csak 1 évad lesz, úgyhogy én örülök akármikor jön
7.
7.
hadzsime
Remélem nem valami bődületesen szar cliffhangerrel zárják le az első évadot, mert eddig imádom ezt a sorozatot.
5.
5.
hoaw
#3: Hát úgy legyen, a jó munkához idő kell, csak dolgozzanak rajta, hogy minden jó legyen.
4.
4.
_Tappancs_
Hát ez elég nagy baj...egész jó kis sorozat.
3.
3.
szcsaba1994
#2: Ha már a sorozat méreteiről van szó, akkor az Alapítvány esetében kb 3 év kell majd egy évadhoz, ha tartják magukat a hatalmas időbeni ugrásokhoz 2 történetszál között.
Én is nagyon várom, de simánm lehet, hogy ez a 2 év alatt lesz ideje belekezdeni, nem maga a rendezés tart szerintem addig, hanem az elő/utómunkálatok tehetik ki egy jó részét
2.
2.
hoaw
Én arra várok, hogy Nolan mikor kezd el dolgozni az Alapítványon, mert neki most emiatt a sorozat miatt nincs ideje rá.:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...