Tíz dollárba kerül a Super Mario Run

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy a cég új mobiljátéka december közepén landol iOS-en, ráadásul már a pontos ár is kiderült. Az új gameplay videó szépen bemutatja a Super Mario Run három fő játékmódját.

A Super Mario Run december 15-én landol iPhone-on, iPaden és iPod Touchon 9,99 dolláros áron. A játék három játékmódot tartalmaz majd, de lesz belőle egy ingyenes verzió is, amely lényegében egy demóként szolgál.

A játék kezdetben 151 országban debütál majd, és legalább iOS 8.0-s készülékeket támogat majd.

Az első játékmód World Tour címen fut, melyben Peach hercegnőt kell megmentenünk Bowser karmaiból. Hat világot és 24 pályát kapunk a pénzünkért. A másik mód a Toad Rally, melyben más játékosokkal mérhetjük össze tudásunkat. A feladat az, hogy időre a lehető legtöbb pontot gyűjtsük össze. A mókához beugró kell, pontosabban ingame Rally Ticketek, amiket csak a világok teljesítése után kapunk.

Az utolsó móka a Kingdom Builder, melyben saját királyságot kell építenünk egyedi épületekből és dekorációkból. Ez utóbbiakat ingame kreditből vásárolhatunk, több mint 100 tárgy áll a rendelkezésünkre.

A Super Mario Run Androidra is meg fog jelenni, de még nem tudjuk, mikor.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...