PC-re is befutott a Darksiders: Warmastered Edition

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 30.
  • Akció
Link másolása
PC-re is megjelent a Darksiders: Warmastered Edition, ráadásul nem is kell érte túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk: ha megvan az eredeti játék, akkor ingyen, egyébként pedig jelentős kedvezménnyel szerezheted be!

Ha kimaradt a Darksiders, és PC-n játszol, nem is találhatnál jobb alkalmat a sorozat pótlására: december 2-ig jelentős kedvezménnyel vásárolható meg mindkét rész felújított változata a Steamen, így a Darksiders: Warmastered Edition 4, a két játékot egyszerre felvonultató csomag pedig 10 euróba fáj.

Ha pedig már ott figyel a Darksiders a Steam-könyvtáradban, de nem hagy nyugodni a kíváncsiság, hogy vajon mennyivel lett szebb a Warmastered Edition, jó hírünk van: az új változat ingyenes frissítésként tölthető mindazok számára, akik megvették az eredetit. A játék adatlapjáért erre tessék!

11.
11.
Darksiders84
#6: Nekem is ez a véleményem a játékról és lehet hogy harmadszorra is beszerzem télen amikor nem lesz semmi. Nagyon nagy volt régen és szinte tisztán emlékszem az egészre a vége nem volt semmi az a teleport kapus rész de az egész úgy jó ahogy van. Jöhetne egy igazi harmadik rész.
10.
10.
DON GONDOCS
Vegyétek vigyétek, hátha elkészülnek a folytatások!
9.
9.
LeonAran
Na majd meglesem, hogy milyen lett!
7.
7.
bagoly87
#4: Szia! Az a baj ezzel a videóval hogy ez az eredeti pc verzió nov 22.-én feltöltve. Nem maszatolás. Korrekt munkát végeztek. Amint bejelentik a Darksiders 3-at azonnali elő rendelés. A nordicos srácok megmutatták hogy kell tisztelettel lenni a játékosok és a játék iránt.
6.
6.
DarkLord
7000 ft-ért láttam dobozosan ps4-re, ami nem pénz érte! (aki még soha nem játszott vele ezt hozzátenném). Számomra ez a játék volt anno az év meglepetése, amikor kiadták pc-re. Azt mondtam egész játék alatt, hogy ezt komolyan nem hiszem el ez kb. az a játék , ha nekem kellene csinálnom egy játékot saját magamnak az tuti 1 az 1-ben így nézett volna ki. A hangulat, a kaszabolás a pályák a boss-ok, maga WAR direkt nagy betűvel írom olyan telitalálat a fő karakter. A hangja a megjelenése az egész top-pon van. Anno írtam is egy cikket War és Death összehasonlításából ide. Annyival jobb az első rész mindenben, hogy az a tökéletes játék, míg a 2. csak jó (persze a csak jó is nálam abszolút a csúcs kategória :D)
5.
5.
hedzsooo
#3: +1 Nagyon jó lett szerintem is a PC-s W.E., ráadásul ingyen kaptam. Mondjuk akinek jópár éves már a kongfigja, öreges PC-vel rendelkezik, annak jobb lehet a régi verzióval próbálkozina. Vagy ideje beújítani a vasat kicsikét.
4.
4.
l4cyk4
#3: Valószínűleg a PC-s port pixelről pixelre megegyezik a PS4-es verzióval, és amennyiben ez tényleg így van, akkor itt szemügyre is vehetjük azt, amit te áll leejtősnek és hihetetlen gyönyörűnek gondolsz: https://youtu.be/Y83QR4RW1bc

A Steames adatlapon feltüntetett gépigények szerint, nagyjából háromszor erősebb ajánlott konfiguráció szükséges a felújított kiadáshoz. A végeredményt látva, tényleg csak néhány havi "maszatolás" történhetett.
3.
3.
Dercsi
#1: Szerintem meg volt értelme... kinek a pap kinek a papné ugye :) Hihetetlen gyönyörű lett a grafika, bár még csak az elején vagyok a történetnek, de áll le ejtős. A sorozat legjobb része, megérdemelte a ráncfelvarrást. Egyébként akinek megvolt az eredeti a steam könyvtárában, az ajándékba kapta ezt, Ez azért nem mondható el sok játékról. Akinek megvolt az első rész, és tetszet nek, és van elég vasa hozzá, annak mindenféle képpen kötelező darab! Hja és csak úgy megjegyzem hogy közel 22gb lett telepítve az eredeti pár gigához képest, úgyhogy nem csak egy kis maszatolás történ....
2.
2.
Darksiders84
#1: Igen igaz de mint minden nagyobb régi cím ezt is beállítoták a sorba. Ja mondjuk a Prince of Persia részek hol vannak sőt már újra indíthatnák mert pihent már eleget de semmi hír nincs róluk.
1.
1.
Machiavelli
Szerintem, sok értelme, nem volt remasterelni sem ezt, sem a második részt. Főleg nem fordított sorrendben.(Fuck Logic)
Azért ilyenkor az ember elgondolkozik, hogy emberek ezért kapják a zsíros fizetéseket, hogy elmaszatolnak pár hónapot a gép előtt? Egy PoP trilógia AC:Syndicate szintre való remasterje mikor jön? Vagy netán CoD1? Olyan játékokat kéne remasterelni aminek van is értelme és azért jobban nyomot hagyott a gaming történelemben. Félre értés, ne essék, nem azt akarom mondani, hogy ez egy rossz játék, csak értelmetlen szerintem az újra feldolgozása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...