Space Hulk: Deathwing - kezdődjék a darálás!

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
Az év utolsó hónapjának megjelenési listáját színesíti a Warhammer 40K univerzumában játszódó Space Hulk: Deathwing, ami az eddig látottak alapján egy igazi húsdaráló lesz. A legújabb előzetes is erről tanuskodik.

A Space Hulk: Deathwing egy keményvonalas, a Warhammer 40.000 univerzumának megfelelően nyers és sötét hangulatú shooter lesz, amiben többed magunkkal kell majd rendet tennünk a galaxisban. A játék december 9-én landol PC-n, majd a jövő év elején konzolokon is megjelenik.

3.
3.
Necreon
#2: Na igen, az a másik, hogy még a KF2 is komolyabb...
2.
2.
Formula1fanatic
#1: Azért egy killing floor 2 komolyabb technikailag. A sérülés model is mérföldekkel jobb, itt kb annyiba merül ki, hogy lövöd lövöd aztán szétrobbannak odascriptelnek néhány darabot mintha.
1.
1.
Necreon
Amekkora királyságnak ígérkezett anno a relveal trailer-el, annyira csalódás. Nem más mint egy technikailag láthatóan kissé ügyetlen (csak nekem érződik úgy mint ha valami 2000-es évek béli Alien vs Predaror játék lenne vagy egy Quake III? Úgy értem, persze, jó volt, szerettem mindkettőt a maga korában, de itt nagyon nem jön be. Az animációk FPS és TPS nézetből is, de még a célkereszt meg az interfész is valahogy olyan bizarr módon retro, széthulló dolog egységes design, természetesség érzése nélkül. Az meg hogy e mellé játékmenetben egy átskinezett Killing Floor... háááát, nem egy teljes árú kategória, inkább a 15 max 20$ induló árnál lenne a helye nálam, amit mondjuk tornásszunk fel 30-ra, mert az az abszolút minimum amiért a fejlesztők / kiadó reálisan árulhatná is úgy hogy a kecske is megmarad és a genestealer is jól lakik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...