THQ Nordic - virgács helyett új játékok

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 7.
  • Biznisz
Link másolása
Azok után, hogy a Nordic Games idén augusztusban visszahozta a THQ brandet, jó pár izgalmas játékra is rátette a mancsát. A bevásárlási őrület pedig nem állt meg a kiadónál.

Ugyanis a NovaLogic klasszikus címeinek, mint például a Delta Force, a Commanche vagy a Joint Operations-sorozat megszerzése után is talált felvásárolnivalót a THQ Nordic. A kiadó egy frissen kiadott sajtóközleményben jelentette be, hogy a nemrég bezárt Mobile Gaming Studios és Enigma Software Productions játékaival bővíti portfólióját.

A THQ Nordic így megszerezte az eredetileg Xboxra, PlayStation 2-re és GameCube-ra megjelent, külső nézetes akció-kalandjáték, a Sphinx and the Cursed Mummy jogait, de zsebre vágta a körökre osztott stratégiai játékot, a War Leaders: Clash of Nationst és a szintén körökre osztott, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PlayStation Portable-re megjelent Legends of Wart is.

5.
5.
Scal
#2: tényleg nagyon jó lett, és szerintem pont azért bukott meg/tűnt el mint a másik játék amire eszméletlenül hajaz a hangulata, a Beyond good and Evil :( egész egyszerűen az ilyen játékok, amikről ordít hogy csak szórakoztatni akarnak és csak egy játék, nem igazán érdekli a tömegeket
2.
2.
zsocc-nrg
A Sphinx érdekelne ha kiadnák új platformokra, állítólag nagyon jó játék lett csak sajnos az ismeretlenség homályába veszett...
1.
1.
crytek
Ezeknek, hogy mi a céljuk arról halvány lila fingom sincs. Lassan minden szarnak a jogai az ő kezükbe lesz ,de még egyetlen egy megvet címmel se kezdtek semmit se (se folytatás bejelentés se remastered semmi)

Codename Panzers folytatás atomdurva fizika +graffal eléggé adná pedig.
Vagy dzsungeles Delta Force
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...