W40K: Inquisitor - Martyr - méretes világ tárul elénk

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 14.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj fejlesztői naplóval jelentkezett a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr. A hazai fejlesztésű ARPG videója ezúttal a véletlenszerűen generált, hatalmas nyílt világot mutatja be.

A Warhammer 40.000: Inquisitor – Martyrról már egy ideje tudni lehet, hogy tartalmas egyjátékos kampánya mellett kapni fog egy, akár négyfős kooperatív módban is játszható Inkvizítor módot. Ez lényegében egy különálló cselekményszál lesz, ahol a Caligari-galaxis különböző szektorait kell megtisztítanunk, méghozzá véletlenszerűen generált kihívásokkal és helyszíneken. Persze akadnak majd biztos pontot jelentő küldetések is, amelyek a sztorit igyekeznek előrevinni, amit aztán ingyenesen érkező frissítések formájában formálnak tovább, leginkább a rajongók visszajelzései alapján a készítők.

A legfrissebb ízelítő azt mutatja be, milyen változatos nyílt világban fogunk majd kalandozni és a Káosz erőire vadászni.

A játék valamikor 2017-ben jelenik meg, első körben PC-re.

7.
7.
Sir Galád
Jól néz ki. Remélem magyarul is lesz.
6.
6.
Yetikoma
Eddig egy jó pont, de diabló sorozat után már tudjuk, hogy kell majd eg yjó fejlődési rendszer jó skill tree, hangulatos és jó sztori, hogy ne érezzük súlytalannak a végtelen világ végtelen küdetéseit és egy nagyon jó loot rendszer. Ha ezek megveanak akkor már csak az izgalmas és sokszínű kezelhetőség sem okozhat gondot :)
Eddig nekem tetszik meglátjuk....
4.
4.
Chrysh
#3: Nem csíped az ARPG-ket?
3.
3.
shatterhand
Eddig nem tetszik. Remelem valtozni fog a velemenyem mert w40k vilagot imadom.
2.
2.
Chrysh
A Van Helsing szériájuk és a Deathtrap spin-offjuk után gond nélkül bizalmat szavazok a projektjeikre
1.
1.
kamgecam
Ez kibaszott brutális lesz! FOR THE EMPEROR !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...