A For Honor is csak internet mellett játszható

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 14.
  • Hír
Link másolása
Kizárólag internetkapcsolat mellett játszható a For Honor, teljesen mindegy, hogy a multiplayert vagy az egyjátékos módot nyüstölöd. A fejlesztők azt is elárulták, hogy miért döntöttek így.

A Ubisoft először egy fórumbejegyzésben, majd közleményben is megerősítette, hogy a For Honor kizárólag internetkapcsolat mellett lesz játszható. Ennek megfelelően teljesen mindegy, hogy multiznál vagy a kampányban küzdenél, ha elmegy a net, szüneteltetni kell a játékot.

A kiadó magyarázata szerint a játékmódok közös fejlődési rendszere követeli meg az állandó internetkapcsolatot, valószínűleg a program folyamatosan naplózza az eredményeinket a Ubisoftnál. Ami érthető, csak éppen az utólagos szinkronizálás bevezetésével át lehetett volna hidalni ezt a korlátozást.

A For Honor 2017. február 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A fejlődési rendszerről és a játék sok más részletéről is írtunk az alfatesztünkben.

27.
27.
Heldengeist
Kétlem, hogy bárkit átvernének ezzel. Ez csak DRM. Ilyennel próbálték először eladni az Xbox One-t is. Így egy egységes rendszer helyett lesz egy kiadóspecifikus.

#14: Most őszintén, akinek van konzolja vagy gamer PC-je és 60€-t kiad egy-egy játékért vagy rendszeresen vesz olcsóbbakat, annak nem lesz internete? Egy olyan világban élünk, ahol már a WC papír is internetképes és ha akarod, automatikusan megosztja a közösségi médián, mit termeltél aznap.
26.
26.
szogyenyi
Oh. Ha ez a helyzet, az én pénzemre ne számítsanak. Emiatt nem adtam egy mocskos fityinget sem a The Crew-ért, bármennyire is tetszetős a játék egyébként.
25.
25.
#14: Szerintem akkor a GK-nak is számlázd ki a netet, mert bizony ahhoz hogy itt kommentelsz, be kellett köttetned és még havidíjat is fizettetnek veled.
22.
22.
Neo1989
#18: "márpedig ő jobban szereti maga eldönteni, hogy mikor dolgozik és mikor nem"

Van ilyen úgy hívják egyéni vállalkozó.

De mint mondtam nem gond, bár értelmesebbe (pl Steam) ezért vezette be az offline módot. Szép levelek fognak kapni majd az adott szolgáltatók ha napjába 5X elmegy pl.
Mondjuk alfából láttam olyan videót h a gyereknek egy ilyen párbaj közben 2X ment el a kapcsolata.
20.
20.
Mortis
#18: " ezentúl 8 és 17 óra között dolgozni is kell a fizetésért." ez Magyarországon nem is annyira evidens, főleg a szolgáltatóiparban.

amúgymeg ez a döntés szerintem az illuminati-féle adatgyűjtés miatt van, egyértelmű.
18.
18.
Yanez
#16: "...jobb szeretem én eldönteni h mikor lennék online."

Egy online mókára kihegyezett játéknál nem mindegy? Hiszen, ha nem vagy online, nincs is értelme bekapcsolni a játékot, mert egyedül csak nem fogsz szaladgálni benne. :) Ez olyan, mintha a főnök a munkahelyen kijelentené: ezentúl 8 és 17 óra között dolgozni is kell a fizetésért. Nem gondolom, hogy valaki akadékoskodna, hogy márpedig ő jobban szereti maga eldönteni, hogy mikor dolgozik és mikor nem.
16.
16.
Neo1989
Körbeírva lerohad majd minden szerver a megjelenés napján. Gratulálok.
Nem azt mondom h belehalok mer viszonylag ritkán megy el a nettem, de jobb szeretem én eldönteni h mikor lennék online.
14.
14.
PS4jacksony
Igen csak egy közel 20 ezres játékot ne arra építsenek,hogy "" Úgy otthon úgyis van interneted ,, ,,, Érted ???

Az ilyen játékok nekem nem teljesértékűek ha a nulláról közelíted meg ahhoz,hogy játszhass vele köttetned kell netet és havonta fizetni különben a 20 ezres játék fabatka ....söralátét....hiába van konzolod tévéd,akkor sem tudsz vele játszani pedig te kifizetted...... Tuti kihagyom....
12.
12.
NECROSMOKE
#9: Az Evolved szerverei lealltak? Ezt nem tudtam. Akkor az online achievementek/trofeak beszerzese is lehetetlen :/
10.
10.
mestermagyar
#4: Ha tudnád hogy én mennyire imádom a tört szerverközösségeket... Sokkal fegyelmezettebb és sokkal inkább a játékért van ott mint sokan a hivatalos szervereken.

2 kedvenc címem is tört szervereken kezdtem anno. Kétlem hogy ezzel a torrentezés befejeződne.
9.
9.
mestermagyar
#5: 10? Az evolved 1 évet bírta. Egyetlen év alatt lelőtték a szervereit.
8.
8.
mestermagyar
Ennek a műfajnak a hardcore közönsége, magamat is beleértve, rá se néz erre a mount and blade klónra. Az meg szerintem a kövi részben sem válik online-kötelezetté.
6.
6.
Matt8888
#1: (Szerintem) nem az a fura, hogy manapság mindenhez ajánlott az internet kapcsolat, hanem hogy lassan már nincs más választásunk.
5.
5.
Stranger
Ezzel csak az a gond, hogy 10 év múlva mi lesz? Ha lehalnak a szerverek és nem ellenőriz semmi a játékot? Nem fog elindulni?
4.
4.
Hunszi
Előbb utóbb nem kell Denuvo sem...a hasonló lépések miatt lesz problémás a torrentezés.
3.
3.
NECROSMOKE
Ez az allando netkapcsolat dolog nem tetszik. A Spartacus: Legends-nel is igy volt. Akkor mi ertelme a SINGLE PLAYER CAMPAIGN-nek?
Ez olyan mintha BF vagy CoD campaign-t offline-ban nem lehetne jatszani.
Most kovezzetek meg :D
2.
2.
maktub
Hát igen, ennek lassan hírértéke se lesz.
1.
1.
Yanez
Ha belegondolok, én komolyan már nem emlékszem rá, mikor volt olyan idő, hogy a pc-m, konzolom vagy mobilom, internet nélkül lett volna. Annyi szent, hogy jó sok éve. Az állandó net kapcsolat mára olyan közönséges dologgá vált, mint pl a fogmosás, úgyhogy nem hiszem, hogy ez gond lenne valakinek. Akinek pedig mégis, annak ott van többszáz másik játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...