Teasert kapott a Szárnyas fejvadász folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 19.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett az első teaser trailer a Blade Runner 2049-hez. A Szárnyas fejvadász a következő év egyik legjobban várt filmje, és természetesen Harrison Ford is visszatér benne.

A történet szerint harminc év telt el az eredeti Szárnyas fejvadász eseményei óta, amikor is egy K nevű rendőrtiszt (Ryan Gosling) olyan titokra bukkan, amely képes romokba dönteni a társadalom maradékát. A titokhoz valahogyan kapcsolódik Rick Deckard (Harrison Ford) is, legalábbis K elsődleges feladata az, hogy megtalálja az eltűnt kollégát.

Mint az alábbi videó sejteti, sikerült neki:

A Blade Runner 2049 október 6-án kerül mozikba, a Magyarországon forgatott filmben Jared Leto, Dave Bautista, Robin Wright és Mackenzie Davis is feltűnik.

15.
15.
bitbandita
#12: A sztori alapja, P.K.Dick - Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal c. könyve, az van feldolgozva a filmben, és a folytatás is azt veszi alapul a sivatagos jelenet alapján. Fordra már ezért is szükség van, nem csak úgy elő lett rántva a kalapból a neve miatt. A film sztorija abban elüt, hogy a könyvben nem telik el 30 év, mire a sivatagba elvonult Deckard/Ford-ot megtalálja K./Gosling, de gondolom ez már csak azért is kellett, mert Ford már idősebb.
Nem kell mindent élből lefikázni már az elején, főleg ha láthatóan nem ismerjük a hátteret.
14.
14.
bitbandita
#9: Ez nem remake, vagy reboot, hanem folytatás, amiről szó volt már min. 15 évvel ezelőtt, csak nem volt lehetőség. De ez a poszt első mondata: "A történet szerint harminc év telt el az eredeti Szárnyas fejvadász eseményei óta" - ebből azért le kellett volna esnie...
13.
13.
br1Koo
#12: legendává vált*
12.
12.
br1Koo
Hát nekem már elképesztöen unalmas/szánalmas, hogy például Harrison Ford-ot elöveszik egy ezeréves cím folytatásához amiben ö legendává. A Star Wars-ban poén volt, de komolyan szükség van csak emiatt a poén miatt elövenni most a Blade Runner-t is? Nekem például tökéletes lenne, ha a Blade Runner megmaradna annak az egy filmnek folytatás nélkül ami volt.
11.
11.
Gabesz8602
#8: Csak ne kiabáld el :D
10.
10.
GODL1KE
trailer szerint : 10 6 17 - - - 2017 10 6 -án lesz
9.
9.
user101
Engem nem zavar, hogy remakelnek egy régi filmet aminek aztán semmi köze és / vagy nem méltó az elődhoz. Az elsőt se láttam, valahogy totálisan hidegen hagyott, ma meg már csak szánakozva néznék, hogy mi ez a sz@r ?! Legalább nem lesznek elvárásaim a filmmel kapcsolatban. Már ha egyáltalán... ;)
8.
8.
Norbiii
59 éves leszek, legalább láthatom! xd
7.
7.
piskóta
Remélem nem csinálnak ebből is egy "tini matinét", ahogy az manapság szokás Hollywoodban.
6.
6.
markoci555
#1: én is néztem :D mondom b*sszameg, ezek kivárják amíg tényleg létezni fognak a replikák meg a többi cucc, aztán nem is lesz scifi
persze én is levágtam utána hogy nem elírás
5.
5.
Mortis
#4: nem tudtam, hogy van közvetlen folytatása: köszönöm, hogy leírtad; bár gondolom nem azt dolgozzák fel, mert 30 év csak el telt, míg az eredetei Dick sztoriban nem.
4.
4.
Juha
#2: Csak megjegyzem, hogy a blade runner is csak egy novella-feldolgozás, és könyvben kb. 20 éve van folytatása (a polcomon van valahol, de most kádban fekszem).
2.
2.
Mortis
'2049 október 6' ez egy vicc akar lenni?

amúgy, itt megint az a baj, hogy miért Blade Runner a címe, a brand recognition-ön kívül? a rendező miatt bízok abban, hogy jó lesz, de azért már tényleg kezd halál unalmassá válni a régi klasszikusok erőltetése: remélem az átlagos mozi néző tömegek is így kezdik lassan gondolni s nem adják a pénzüket erre.
1.
1.
delphijos
"A Blade Runner 2049 október 6-án kerül mozikba"

2049-ben? Akkor még várhatunk rá... Lehet meg sem érem. :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...