Vampyr - a sötétség benned van

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 22.
  • Videó
Link másolása
Nem lennénk Jonathan Reid helyében! Az egész életét a gyógyításnak szentelte, és most, hogy Londonban tombol a spanyolnátha, nagy szükség van orvosokra. Mivel hősünk vámpír, így legszívesebben kiinná a pácienseinek vérét.

Az IGN jóvoltából filmes trailert kapott a Life is Strange fejlesztőinek új játéka, a Vampyr, mely egy olyan orvosról szól, aki spanyolnáthában szenvedő betegeket gyógyít a viktoriánus korabeli Londonban. A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy Jonathan Reidet önhibáján kívül vámpírrá tették, így folyamatosan le kell küzdenie vérszomját, ha emberre akar maradni.

A Vampyr 2017 folyamán landol PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

13.
13.
fearer
#11: Jé, és tényleg, ezt sose néztem. Fogalmam sincs, miért pont őket írták be fejlesztőnek, amikor ebben a hírben is meg van említve a LiS, meg magában videóban is elején-végén ott van a Dontnod neve.
11.
11.
DON GONDOCS
#9: Na igen elfelejtettem hogy GK nem éppen a legpontosabb forrás. Csak itt az oldal lévő Kapcsolódó játékok Játékok, Vampyr játék hivatkozásra és a Fejlesztőnek a D2C Games van megjelölve
10.
10.
fearer
#9: D2C Games? A Vampyr-t a Dontnod fejleszti. :)
Egyébként úgy tudom csak a spanyolnátha idején játszódik a történet (tehát a "viktoriánus korabeli London" egyébként pontatlan kifejezés a hírben).
9.
9.
DON GONDOCS
Most nagyot alkothat a D2C Games, ebben a vámpíros témában rengeteg lehetőség van. Főleg ha korszakokon átívelő sztorit kapunk, de ha csak viktoriánus londonban ténykedünk az is elég egy lebilincselő sztorihoz ha karakterek kellően érdekesek. Rengeteg érdekes történetet mesélhet el így a doki áldozatait megismerve és ugye vívódását is előtérbe helyezhetik hisz nem önszántából lett vámpír. Ez egy nagyonon jó kalandjáték lehet, csak merjenek belenyúlni a témába.
6.
6.
br1Koo
#4: A Life is Strange sablonos? Egyedül az elsö 10-15 percben éreztem sablonosnak. Gagyi tini világ, idövisszapörgetés bla..bla..bla.. A közepénél már eszembe se jutott mit gondoltam az elején. A végénél meg azon kaptam, hogy mi ez a morbid cucc, ki gondolta volna, hogy ez lesz belöle?
Én nagyon várom ezt a játékot, bár félek hogy a kezelöfelület és a képességek unalmasak lesznek, mert pont azt várnám hogy ne rágjon mindent a számba, hanem mindent nekem kelljen felfedezni. Nagy valószínüséggel nem így lesz..
5.
5.
Yanez
Ez azon studiók egyike, akik minden játékukkal egyre jobbak és jobbak. Persze nincs sok viszonyítási alap, de a fejlődés észrevehető. Ez számomra azt jelenti, hogy az előző játékaiknál 100%, hogy ez sem lesz rosszabb, max csak jobb lehet. A kérdés tehát már csak az, hogy a közepesnél jobb játéknál mennzire lesz klassz a sztori.
4.
4.
Necreon
Hát... a Remember Me óta tudjuk hogy világot építeni és jó gameplay-t összerakni tudnak, csak épp nem tudják egyiket sem kihasználni hogy ne egy csőjáték legyen, közepes sztorival.

A Life is Strange-et mindenki imádta, én is, mert más, mert ilyesmivel nem nagyon játszik az ember, mármint, ilyesféle történetekkel. De ha totál objektíve nézzük, rohadtul sablonos.

Nagyjából ezt várom ettől is. Illetve én nem várom, de esélyes hogy ez lesz.
2.
2.
DarkLord
Baromira bejön ez a kor és a játék sötét látványvilága. Remélem a játék nem fog ebben kimerülni, hanem egy jó sztorit is összedobnak mellé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...