For Honor - rengeteg gameplay érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 5.
  • Videó
Link másolása
A Dualshockers jóvoltából egy raklapnyi gameplay videót kaptunk a februárban megjelenő For Honorról. A single kampány két küldetésébe is belenézhetünk, de a többjátékos mód is terítékre kerül.

Bő egy hónap múlva újabb címmel bővült a Ubisoft felhozatala: a For Honorban a történelem legbrutálisabb harcosainak bőrébe bújhatunk. A harcrendszer kellően innovatív, sokkal több beleszólásunk lesz a csapások irányába, így számos taktika kifizetődő.

Ami a single kampányt illeti, ezúttal a Raiding the Raiders és a Sabotage című missziókba nézhetünk bele. Ha pedig a multira vagy kíváncsi, három játékmóddal (Dominion, Elimination, és Duel) ismerkedhetsz meg közelebbről.

A For Honor február 14-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en - az alfateszt alapján született beszámolónkat itt olvashatod el.

13.
13.
shatterhand
#12: Az egyetlen "bajom" hogy ha tarsam meghal duelban akkor el is dolt a meccs. A tulero itt tenyleg szamit.
Elethu dolog, csak megis szar azert kikapni mert a masik esetleg folyton meghal.
12.
12.
Machiavelli
#11: Annyit hozzá tennék még, hogy ahhoz, hogy igazán bele tudd magad élni a játékba, olyan ellenfelek is és csapattársak is kellenek majd. Szóval hálát adhatsz majd az égnek ha 10-ből 1-szer nem full Retard 13-évesekkel dob össze a matchmaking.
11.
11.
Machiavelli
Ez nekem nagyon várós cím! Végre kapunk egy olyan játékot, ahol kitud mutatkozni, az emberek valódi személyisége a játékon belülre. Ha akarod lehetsz kegyetlen, de harcolhatsz suhanc módjára, vagy akár egyenesen is, ahogy vívni szoktak. Én alig bírom kivárni, hogy végre bétázhassak. Nekem ez első napos vétel lesz. A fanyalgókat meg nem értem, de hát istenem... Haters gonna hate...
10.
10.
Maximo32HUN
https://youtu.be/YicsP0SovnM?t=1m8s Ebbe a videó részletbe az nézzen bele aki a mozgás darabosságára panaszkodik mellesleg nem tudom miért oltjátom szét a játékot mert nem látunk minden évben új ip-t egy nagyobb leárazásnaál esélyt lehet adni neki ha annyit nem ér meg akkor meg húzzon mindenki vissza a megszokott szarságaival játszani
9.
9.
Ha majd az új AC-ban a szokásos kétgombos harc helyett valami ehhez hasonló rendszer köszönne vissza, én tuti nem panaszkodnék.
8.
8.
PrimYaz00
#6: A sok balfasz szeme nem bírja látni, hogy valami történik is, amikor megütik az ellenfelet :D
7.
7.
fehersam
Most nézem, tényleg darabos, de csak mert nem igazán játszik ügyesen :D Aki játszott az alphával az tudja milyen jó a flow
6.
6.
fehersam
Fogadjunk, hogy loloztok :D
5.
5.
Slik
ti tenyleg ennyire sotetek vagytok vagy csak unatkoztok? megis mi a szar ebben? teljesen elethu a mozgas es a harc is... ha lezerkard harcot keresel egy okori harcos jatekban elegge elvagy tevedve
alig tudtak mozogni a panceltol ti meg akrobatikus hálivúdi mutatvanyokat vartok... nem tudom ki lehet 8 eves korul
3.
3.
shatterhand
#1: Ja, tok termeszetellenes hogy full pancelban nem ugy kardoznak mintha 1kg lenne az a kard vagy bard.
Hova kell a 8ev akkor?:))
2.
2.
Beniciodeltoro
10 mp perc elég volt ebből a kardozós xarból, ez valakit le tud kötni aki elmúlt 8 ?
1.
1.
Duken
Hát nemtom.Marha furcsa természetellenes a harc benne olyan darabos nehézkes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...