Battlefield 1 - a jövő héten leleplezik az új DLC-t

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 21.
  • Teaser
Link másolása
A DICE a Twitteren jelentette be, hogy a jövő hét folyamán részletesen is bemutatja a Battlefield 1 első fizetős kiegészítőjét, a They Shall Not Passt. A csomag a verduni csatát dolgozza fel, és játszhatóak lesznek benne a franciák.

Már csak pár nap, és befutnak az első konkrétumok a Battlefield 1 első DLC-jéről, a They Shall Not Passről. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a csomag a verduni csatára összpontosít, ami Franciaországban zajlott az első világháború idején.

A harcok nyitányaként több mint 1 millió lőszert lőttek ki a felek, ami erdőtüzekhez vezetett. Pár héten belül holdbéli tájjá változott a vidék, a lövészárkok érként hálózták be a földet. A DLC-ben benne lesz Samogneux falu romja is, míg egy másik térkép a Fort Vaux erőd belsejében vívott csatákra koncentrál.

A kiegészítő része a prémium előfizetésnek, és az biztos, hogy a szezonbérlet tulajdonosai két héttel korábban játszhatnak vele.

Fentebb a leleplező trailerbe nézhetünk bele pár képkocka erejéig. Úgy tűnik, egy hatalmas tankot, a Char 2C-t is vezethetjük benne.

3.
3.
br1Koo
Na, a buzi franciák. Az Osztrák-Magyar Monarchiából meg csak az osztrákok harcolnak a játékban ugye.. Meg persze az osztrákok ugyanúgy beszélnek mint a németek, ami valójában kurva irreális, de az amcsik meg az angolok beszéde között egyértelműen kell különbségnek lennie.
Imádom a játékot szó se róla, de ezek a dolgok annyira szemet tudnak szúrni egy ilyen stílusú játéknál, hogy elképesztő.
1.
1.
wolfwarrior
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...