Nem áll le a Titanfall 2 támogatása

A Respawn Entertainment továbbra is ingyenes tartalmakkal bővíti a Titanfall 2-t. Februárban jön a Live Fire névre keresztelt új játékmód, márciusban pedig az első részből ismerős Colony pálya aktualizált verziója.

A Respawn Entertainment további információkat osztott meg a Titanfall 2 közelgő DLC-iről, melyek az ígéreteknek megfelelően továbbra is ingyenesen elérhetőek lesznek az alapjáték tulajdonosai számára.

Ahogy arról január közepén beszámoltunk, februárban új játékmóddal erősít a shooter. A Live Fire néven futó mókában nélkülöznünk kell szeretett titánjainkat, és csak a körök végén támadhatunk fel. Az a csapat nyer, amelyik előbb kiírtja a másikat, vagy a visszaszámlálás végén birtokolja a zászlót.

Friss hír, hogy egy kör 60 másodpercig tart, és 6v6-os küzdelmekre hegyeződik ki. Agresszíven kell támadni, a másodperc töredéke alatt kell döntéseket hoznunk, pont ezért lesz olyan pörgős és nagyszerű. A Live Fire egy nagyobb frissítés keretében élesedik februárban, új fegyvereket és kivégzési animációt is kapunk. Az új játékmódot a ropogós Stacks és Meadow pályán próbálgathatjuk, de a Coliseum mód is kap egy friss helyszínt, Colums néven.

Persze a játék ingame boltjában továbbra is vásárolhatunk új Prime titánokat és kozmetikai cuccokat valódi pénzért.

Márciusban a Titanfall 1 ismerős pályája tér vissza, ez a Colony, amely első blikkre nem sokat változott az évek alatt, de a készítők szerint kicsit felfrissítették a terepet.

Ezután sem ér véget a Titanfall 2 támogatása, a fenti képen látszik, hogy van még néhány apróság a fejlesztők tarsolyában.

8 komment - szólj hozzá!