Infinite Warfare - traileren a Sabotage DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 31.
  • Videó
Link másolása
Ma érkezik PS4-re a Call of Duty: Infinite Warfare első fizetős DLC-je, a Sabotage. A zombimód új fejezetét már megmutatta az Activision, ezúttal a négy vadiúj multis térképet nézhetjük meg közelebbről.

A Sabotage DLC négy új multiplayer térképpel érkezik. A Noir a futurisztikus Brooklyn éjszakai változata, a Neon egy többszintes, igazi digitális város, a Renaissance-t Velence csatornái ihlették, míg a Dominion már ismerős lehet a Modern Warfare 2 tulajdonosai számára, lévén az afgán pálya modernizált változatáról van szó.

A zombimód új fejezete, a Rave in the Redwoods a '90-es évek hangulatában fürdik, Kevin Smith-szel rave zenére irtjuk a holtakat egy nyomasztó erdőben.

A 14,99 dolláros csomag ma élesedik PS4-en, a PC-seknek és Xbox One-osoknak egy pár hetet várniuk kell rá.

4.
4.
shatterhand
A regi palya felujirott masa latvanyos de szar. A tobbi kiraly.
A zombi viszont sokkal jobb mint a spacelandos.
3.
3.
shatterhand
#1: Szokasos: vszinu nem neked keszult hanem annak akit erdekel.
2.
2.
user101
Ez szubjektív és tök érdektelen dolog. :)

Engem 1 másodpercig sem, ugyanúgy ahogy az XCom, Halo, StarCraft, Lol, Dota, TF, CS:GO, BF - sem... Viszont 100+ órákat tettem bele a Elder Scrolls, Witcher, Divinity, Fallout ... stb. sorozatokba és 30+ okat a HL, Crysis, Titanfall2 :) -be.

Ami a lényeg, ez kutyát nem érdekli és semmilyen kontextusban nem minősíti a játékot magát ... :) Ha majd statisztika lesz belőle és milliomod magammal adattá válunk ... na akkor lesz értelme, addig marad a blöki... :)
1.
1.
Beniciodeltoro
5 perc nem sok, addig nem tudna lekötni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...