Morrowindbe megyünk a TESO új DLC-jével

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda bejelentette, hogy The Elder Scrolls Online játékosai Vvardenfell mágikus földjére látogatnak el a minden eddiginél nagyobb kiegészítőben. Bizony, jön Morrowind egy rakás új tennivalóval!

Morrowind nagy veszélyben van, Vivecnek, Vvardenfell védelmezőjének hősökre van szüksége. Titokzatos betegség pusztít a vidéken, csak mi találhatunk gyógyírt rá, így megmenthetjük a világot a végső pusztulástól.

Bizony, június 6-án érkezik a The Elder Scrolls Online: Morrowind, amely a legnagyobb zónával vértezi fel az MMO-t. Hét évszázaddal járunk a The Elder Scrolls III: Morrowind eseményei előtt, ha veterán szerepjátékos vagy, bizonyára ismerősen cseng a név. Jó hír, hogy egy tavalyi frissítéssel végre eltörölték a szinthatárokat, így akár Morrowindben is nekivághatunk a nagy kalandnak.

A bővítménnyel egy új osztály is érkezik, a wardenek természetalapú mágiát használnak, és a csaták során egy harci medvét is bevethetnek a játékosok. A PvP-módban élesedik egy új Battleground, amely 4v4v4-es küzdelmeket ígér Ashlands arénájában.

A The Elder Scrolls Online: Morrowind 40 dollárt kóstál.

1.
1.
Extol
Jó videó, de a játék úgy egyébként brutál drága
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...