Még várni kell a Ready at Dawn új játékára

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 5.
  • Csúszás
Link másolása
A De-formers Valentin-napon jelent volna meg az eredeti tervek szerint, azonban a készítők az első visszajelzések alapján az extra fejlesztési idő mellett döntöttek. Új dátumot nem kaptunk egyelőre.

A The Order: 1886-ot is jegyző Ready at Dawn csapata tavaly júniusban jelentette be az új játékát, a GameStop-féle GameTrust szárnyai alatt készülő De-formerst. A Pixar-köntösbe bújtatott Smash Bros.-klónban az a feladatunk, hogy lelőjük, bedaráljuk vagy lelökjük az ellenfelünket a pályáról, a többiek által elhullajtott pacák révén pedig egyre erősebbé váljunk.

A De-formerst instant partijátéknak szánják a készítők, azonban a legutóbbi bejelentésük szerint egy kicsit még várni kell rá. Az eredeti tervek alapján február 14-én jelent volna meg a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a tesztelői visszajelzések után azonban a csúszás mellett döntöttek. Pontos dátummal ezúttal nem szolgáltak a srácok, de az ígéretek szerint nem váratnak bennünket sokáig, ráadásul a Steamen egy nyílt bétatesztet is indítanak majd, így már a megjelenés előtt belekóstolhatunk az anyagba.

2.
2.
Gykrizsi
Mivel a GameTrust első játéka is tetszett, így ennek is bizalmat szavazok
1.
1.
PaprikaJancsi
Aranyosnak néz ki, egy próbát megér :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...