Warhammer 40.000: Inquisitor - a héten jön az alfa

  • Írta: fojesz
  • 2017. február 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A héten élesedik a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr játszható alfaverziója, ehhez azonban csak azok férhetnek majd hozzá, akik megvásárolják valamelyik Founder-csomagot.

Habár az eredeti tervek szerint a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr már tavaly megjelent volna, a magyar NeocoreGames végül elhalasztotta a premiert, és csak az év második felében kerít rá sort. Addig a korai verzióval vigasztalódhatnak a játékosok, amely a The Founding program részeként válik játszhatóvá február 10-én.

A megjelenés előtti kampányt nagyjából úgy kell elképzelni, mint a Steam-féle Early Accesst, csak éppen a Neocore házon belül valósította meg azt: a héten élesedő, legalább 40 dollárba kerülő Founder-csomagok megvásárlásával idő előtt hozzáférsz a játékhoz, cserébe a fejlesztők abban bíznak, hogy a visszajelzéseiddel támogatod őket a munkálatokban.

A végleges változat természetesen a Steamen is megjelenik, és az Early Access-debütöt sem zárták ki a készítők.

2.
2.
Ooorky
#1: Na mi van, PC-s játékra csorgatod a nyálad? Már nem elég az rdr, dragons dogma meg a többi konzolos hulladék amire egy éve még verted magad?
1.
1.
kamgecam
Remélem hogy krvára jönni fog ps4-re mert krvára mérges leszek ha nem!Elnézést a sok csúnya szóért de a Van Helsing sem jött ps4-re,pedig kiváló játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...