For Honor - megérkezett a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 11.
  • Videó
Link másolása
Bizonyára jelenleg is sokan játszotok a For Honor bétájával, ám két kardpárbaj között érdemes vetni egy pillantást a játék launch trailerére. A jövő héten már a teljes verzió veszi be a polcokat, szóval időszerű a videó.

Mostanság nem nagyon kell jobb hírverés a játéknak jelenleg is zajló nyílt bétatesztnél, de azért a Ubisoft volt olyan kedves, és megosztotta velünk a launch trailert. A For Honor világában a lovagok, a szamurájok és vikingek nagyon megorroltak egymásra, halálig tartó közelharcban döntik el a nézeteltéréseiket.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a multiplayeren kívül egy teljes értékű kampány is lesz a játékban. Harcosunk a csaták során fejlődik is, képességeit és páncélzatát teljesen testreszabhatjuk. Ezt a két lényeges funkciót mutatja be az alábbi videó:

A For Honor február 14-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

17.
17.
garfield5001
Itt csak 15ezer
http://www.jofogas.hu/heves/For_Honor__PC__62818526.htm
16.
16.
Machiavelli
#15: Ja meg mézeskalács ember skin, ezen még mindig jót derülök.
15.
15.
fehersam
Jó látni, hogy Vér Pistikék nem sírnak össze vissza, hogy nincs benne zafír szkin
14.
14.
Simonus18
#13: ez értelemszerű is, hisz egy tesztanyagról van szó, azaz lehetséges bugokról és azok kihasználásáról, s az így szerzett pontokról.
12.
12.
Machiavelli
Srácok!
Azt valaki meg tudja mondani nekem, hogy amit a BETA alatt elérek pénz és szint mennyiség az elveszik vagy sem, ha vége a BETA-nak?
11.
11.
Simonus18
Szép alkotás lett, gyönyörűen kialakított gameplay nagyjából érthető kombókkal, ám vannak érdekességek melyeket még pár óra gémelés és tutoriálozás után se nagyon értettem. Jah a szerver instabilitás is frusztráló volt. De ami meglepő hogy szinte max beállítással megy az annyira már nem korszerű gépemen, ezért plusz pont az Ubisoftnak.
10.
10.
kamgecam
Kellemes csalódás volt a beta.
9.
9.
Zoli0507
Ja, ès kihagytam az egyik legfontosabbat. Tènyleg rajtad àll hogy nyersz vagy sem. Egyenlőek a feltètelek. Hiàba 19szintű az ellenfèl èn meg mondjuk 2szintű. Ugyanùgy le tudom győzni.
8.
8.
Zoli0507
Hààt..... most először kellemes csalòdàs èrt egy UBI jàtèkkal kapcsolatban. Kicseszettül èlvezem, az Assassin-om màr 12 szintű. XD ;)-. Rohadtul jò a jàtèk. Ha a teljes versiòban lesznek mèg baszò move szettek, ès "dögös" armor-ok akkor màs nagyon nem is kell. Pedig èn singel "pàrti" vagyok de el kell ismerni ez adja kampàny nèlkül is
7.
7.
Machiavelli
Hogy őszinte legyek én régen nem élveztem egy játékot ennyire, mint most ezt. Én meg veszem, az irányítást, meg a harcrendszert még szokni kell, de nem is baj, hogy nem minden 12 éves Vér István játszik ezzel majd, mint a CoD-okkal. Itt öreg meg kell tanulni, harcolni, és minden kaszt más-más. Nekem nagyon bejön!
6.
6.
Lorthirash
#3: Ez nem hack & slash :)
5.
5.
Maximo32HUN
Ez a trailer elég gyenge lett és kb semmit nem mutattak benne pedig annyi pontenciálja volt de hát mind1.
3.
3.
maktub
#1: A kampányról is vannak már fent videók. A játéknak ez a része nekem sima hack n slashnek tűnt.
1.
1.
pucu9011
A bétával ellehet szórakozni. Mondjuk a kampányból is mutathattak volna egy kis részletet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...