Jövő héten érkezik a Battlefield 1 téli frissítése

Link másolása
A Battlefield hivatalos Twitter-oldalán jelentették be a fejlesztők, hogy jövő héten válik elérhetővé a Battlefield 1 téli frissítése. A nagy volumenű update állítólag több régóta áhított funkcióval is bővíti a lövöldét.

Jól teljesített tavaly a Battlefield 1, ráadásul nemcsak a kritikusoknál, de a boltokban is. A ritkán látott első világháborús környezet megtette a hatását, és rengeteg játékost bevonzott.

Jó hír, hogy jövő héten megérkezik a játékhoz a téli frissítés, mely az első nagyobb volumenű update a megjelenés óta. Ebben rengeteg kisebb-nagyobb hibát javítanak a fejlesztők, valamint több új funkcióval is bővül a többjátékos mód. Egyelőre konkrétumokat nem árultak el, de a pletykák szerint ezentúl lehet majd szavazni a körök végén az új pályákra, valamint a kasztok maximálisan elérhető szintjét is megnövelik.

Közben hamarosan megérkezik az első DLC is, a They Shall Not Pass, melyről itt olvashattok bővebben.

10.
10.
kopic
#9: Jo hogy nem is toled kerdezte...
9.
9.
Yanez
8.
8.
molsz187
https://www.reddit.com/r/battlefield_live/comments/5r139s/battlefield_1_cte_patch_1/ kicsit a gamekapocs le van maradva főleg hogy rég kiszivárogtak a részletek ! ;)
6.
6.
ollie92
#4: Soma, milyen platformon tolod ? Én is rá vagyok kattanva ...
5.
5.
Soma8811
#3: Én eddig 100 órát toltam bele és nem tudom megunni. Megjegyzem soha semmivel nem játszottam eddig ennyit. Tegnap be is ruháztam a premium passra. Nekem teljes mértékben megérte a játék.
4.
4.
Yanez
#3: Jelen pillanatban 169,956 játékos csapatja online (PC, Xbox, PS). Ez hol több, hol kevesebb. Hétvégén természetesen jóval több.
3.
3.
Szmoli11
Játszik még valaki vele?
2.
2.
Thor Vath
Meg ez inkább már tavaszi frissítés :)
1.
1.
gomba56
Remélem a battlelog-ot stabilizálják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...