Xbox - elrajtolt az ingyenes multiplayer hétvége

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 16.
  • Akció
Link másolása
A mai nappal elrajtolt az Xbox Multiplayer All-Access hétvégéje, aminek keretein belül a mai naptól egészen vasárnapig mindenki teljesen ingyen, Gold-előfizetés nélkül élvezheti az Xbox Live nyújtotta előnyöket.

Ha rendelkezel Xbox 360-nal vagy Xbox One-nal, de inkább az offline módot kedveled, akkor most itt a remek alkalom, hogy szorosabb barátságot köss az Xbox Live-val és annak szolgáltatásaival. A mai nappal ugyanis elrajtolt a Multiplayer All-Access-hétvége, aminek keretén belül az Xbox online szolgáltatásait lehet majd igénybe venni, teljesen ingyen. Ez azt jelenti, hogy vasárnapig nem lesz szükség Gold-előfizetésre, ha mondjuk online szeretnénk játszani a barátainkkal.

Az akció keretein belül ráadásul két játékot is letölthetnek a kíváncsiskodók, igaz, ezeket csak a hétvégén próbálhatjuk ki, utána meg kell majd vásárolnunk őket. Az egyik a Rocket League, a másik pedig az NBA 2K17 lesz. Mindkét esetben a teljes játékokat tölthetjük le, így korlátozás nélkül nyüstölhetjük őket.

2.
2.
DON GONDOCS
Itt lenne az alkalom hogy kipróbáljam magam az online csatatéren de még nem küldték el a kedden rendelt Halo 4 és Gears of War csomagom.
1.
1.
hoaw
Na, akkor csapatok egy kis Halo 3 multit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...