Ghost Recon: Wildlands - tölthető a bétakliens

  • Írta: zoenn
  • 2017. február 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Két nap van hátra a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétájának startjáig, de már most tölthető a kliens, így csütörtökön nem kell ezzel bajlódnod. Emellett a jövő hónapban kezdődő GDC-n is kint lesznek a fejlesztők.

Február 23-án indul és egész hétvégén tart majd a Ghost Recon: Wildlands nyílt bétatesztje. Szerencsére már most letölthetjük a játékot, így csütörtökön startra készen állhatunk.

Ha korábban részt vettél a zárt bétában, és még a gépeden van kliens, platformtól függően egy 19-20 GB-os foltot kell még lerántanod hozzá. Az újoncok esetében a kliens 23-24 GB-ot nyom. A nyílt béta egyébként egy eddig még nem látott régióval bővíti a repertoárt, már csak ezért is érdemes újra ghost reconozni. 

Márciusban rendezik meg az idei Game Developers Conference-et, ahol a Ubisoft csapata is képviselteti magát. A srácok a játékban szereplő tájról megalkotásáról beszélnek majd, erről az előadásról is megnézhetünk egy teasert:

A Ghost Recon: Wildlands végleges verziója március 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Binder
Már tegnap délelőtt lekaptuk...mivel nem töröltük a Zárt bétát, így csak egy 21.1 gigás frissítést szedett le (amúgy 24.4) PS4-en.

Amúgy miért pénteket írtok???...23.-a az csürötrök...aznap délben indul a mandula és egészen pontosan 27.-én, azaz hétfőn 12:00-ig tart. :)
2.
2.
shooter1234
Akkor újra kipróbálom, valószínűleg nem csak +1 régió lett a zárt bétához képest az újdonság, valószínű optimalizáltak és kiirtottak pár bugot. Egyesek szerint a zárt béta alatt futó program ugyan az volt, amit kb. 1 éve mutogattak valami rendezvényen, remélem igazuk van.
1.
1.
Schwaggg
Éljen a nyílt béta! :) Amugy Február 23. de biztos csak elírás a Március. Köszönöm a híreket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...