Ghost Recon: Wildlands - PvP-t is kapunk a rajt után

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy milyen ingyenes frissítések és fizetős kiegészítők várhatók a Ghost Recon: Wildlands megjelenése után. Például kompetitív multiplayer mód is készül a játékhoz.

Intenzív támogatásnak néz elébe a Ghost Recon: Wildlands a megjelenése után, a Ubisoft ingyenes frissítésekkel és fizetős kiegészítőkkel is készül a következő hónapokra. Utóbbiakra természetesen szezonbérletet is válthatunk, ez 40 dollárt kóstál, és nem mellesleg egyhetes korai hozzáférést biztosít a nagyobb DLC-khez.

Az egyik ilyen csomag Narco Road néven fut, a feladatunk pedig az, hogy beépüljünk egy csempészbandába. Mivel a bizalmuk elnyeréséhez őrült versenyeken keresztül vezet az út, egy sor menő járgányt kapunk majd a kiegészítő mellé. A Fallen Ghosts már kényelmetlenebb alaphelyzettel indít, egy küldetés során kilövik a csapatunk helikopterét, és hajtóvadászatot indítanak értünk. Innen szép nyerni, nem igaz?

A fizetős kiegészítők között ezenkívül további küldetéseket és felszereléseket találunk, valamint XP-boostot is kapunk: 5 százalék pluszt állandóan, egy 50 és egy 25 százalékosat pedig két-két óra használatra.

Az ingyenes frissítések során szezonális eseményeknek és közösségi kihívásoknak örülhetünk, valamint egy 4v4-es multiplayer módot is kapunk - ezzel kapcsolatban később jelent be részleteket a Ubisoft.

A Ghost Recon: Wildlands március 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

2.
2.
gorbesz
Na vegre. A devek olvassak a redditet. Ott volt felvetes hogy mennyire kellene a pvp ebbe a gamebe. Es valoban
1.
1.
Binder
Várjuk soksok szeretettel...(haverom már meg is kapta a GOLD előrendelését, nekem még nem adták fel, bár én kb eslétálok érte az UBI-hoz...lehet valaki áthozza köntösben szombat reggel...xD)

A PVP-n kissé meglepődtem...minekazide...dehát elfér...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...