1500 csalót bannoltak a For Honorből

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 15.
  • Hír
Link másolása
Lesújtott a Ubisoft bankalapácsa, a kiadó 1500 játékost három napra kitiltott, másik 4000-et pedig figyelmeztetett csalás miatt. Az érintettek mindegyike "AFK farmolással" haragította magára a vállalatot és a For Honor közösségét.

Az AFK farmolás lényegében potyázást jelent, ilyenkor a játékosok nincsenek gépnél, így nem is játszanak valójában, csak arra mennek, hogy a meccsvégi jutalmakat (például a győztes meccsért járó XP-t) bezsebeljék.

Alapértelmezetten a legtöbb játék, így a For Honor is fel van készítve erre, és az inaktív játékosokat kickelik, a trükközők azonban ezt is megoldották: nyilván nincs nehéz dolguk, általában egy gumival lefeszítik a kontroller analóg karját, és mennek a dolgukra.

Az AFK farmolás is csalásnak minősül és ugyanúgy megkeseríti a többi játékos életét, mint egy más típusú próbálkozás. A Ubisoft be is jelentette a minap, hogy 1500 farmert három napra kitiltottak a For Honorből, másik 4000-et pedig figyelmeztettek. Bízzunk benne, hogy tanulnak az esetből!

13.
13.
s4jtqkac
Tulajdonképpen nincs nagy jelentössége a dolognak játéktechnikailag. Ahoz, hogy a lehetö legjobb statokkal rendelkezhess el kell érned a Reputation 3at az adott heroval. Ez kb 10-12 óra multit jelent. Innentöl kb 30k steel és meg is van. Viszont ettöl nem leszel legyözhetetlen, csupán finomhangolhatsz. Szóval szerintem ez inkább a mikrotranzakciót veszélyezteti mint a balance-ot.
9.
9.
user101
#8: Gondolom, aki nem szakadt pólóban és mackóban nyomja otthon, hanem trendi pulcsiban és szakadt farmerben... :)))
2.
2.
McDuff
Mi értelme megvenni egy játékot sok pénzért, otthon bekapcsolni a konzolt, berakni a lemezt, kiakasztani az analógot és magára hagyni a játékot, "játszon" csak egyedül amíg én mást csinálok. Az ilyen ember normális?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...