Saját sorozatot kap a fiatal Sheldon Cooper

  • Írta: fojesz
  • 2017. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tudni, a CBS valóban berendelte a Young Sheldont, amely a 9 éves Sheldon Cooper napjairól szól majd. Már részletes szereposztásunk is van, és szerencsére Jim Parsons is visszatér.

A The Hollywood Reporter szerint a CBS valóban berendelte az eddig pletykaszinten létezett Young Sheldont, amely a The Big Bang Theory (Agymenők) előzménysorozata lesz, és a 9 éves Sheldon Cooper hétköznapjairól szól majd - aki épp ekkortájt megy gimnáziumba. A hírek szerint a sorozat a Már megint Malcolmra fog hajazni, csak épp Sheldonnal a főszerepben.

Már részletes szereposztással is szolgálhatunk. A fiatal Sheldon bőrébe Iain Armitage bújik majd, míg az édesanyját, Maryt Zoe Perry alakítja. Rajtuk kívül feltűnik még Sheldon ikertestvére, Missy (Raegan Revord), az apja, George (Lance Barber) és a bátyja, George Jr. (Montana Jordan). Külön érdekesség, hogy a Sheldont eredetileg megformáló Jim Parsons is visszatér, ő narrálja majd a sorozat eseményeit.

A Young Sheldont Chuck Lorre és Steve Molaro terelgeti majd, a pilot rendezését pedig a Vasembert is jegyző Jon Favreau-ra bízták.

27.
27.
Simonus18
#26: Na ne nevettess. GTA az szatíra, és általában elég komoly társadalmi kritikán alapulnak a poénjai, s azokat díjazom (ezzel sajnos mellé lőttél). Lehet nyugodtan védeni a sorozatot, de attól, mert valaki érvel ellene az még nem képmutató. Megértem, hogy vannak emberek, kik fárasztó nap után bekapcsolják a TV-t és rábukkannak egy sorozatra, egy részre, és egyet röhögnek, meg töltik a relaxációs idejüket, ezzel nincs gond, én az ellen nem tudok mit felhozni, mert ebból a szempontból a vita valóban tárgytalan. Viszont a sorozat egészét nézve tisztán látni a hanyatló tendenciát, aki ezt nem látja, azzal sincs gond, mert legalább könnyebben élvezi az életét. Én viszont, ha előveszem ezt a produktumot, és művészi oldalról vizsgálom meg (én kérek elnézést, hogy művészeti tanulmányokat végeztem) sajnos csak facepalm-mal tudok reagálni. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni (úgy tűnik egyeseknek nem esik le), hogy én nagyon is kedveltem a sorozatot még pályafutásának pirkadata idején, rengeteg dolog volt, melyet tudtam díjazni. Szal igen, aki elejétől követte az alkotást az had ne mondja már el a véleményét, hogy szerinte hova is kötött ki a sorozat fejlődése.
26.
26.
Machiavelli
25.
25.
Machiavelli
#22: Most komolyan srácok? Muszály képmutatónak lenni? Nem kell úgy tenni mintha a ti izlésetek mindenki felett. Van akinek ez a kedvence, de ez nem azt jelenti, hogy aki ezt nézi az egy suttyó proli. Tegyetek egy szívességet szálnatok le a az erkölcsi és kultúrális magaslóról és lássatok tovább az egótoknál. Akkor Ennyi erővel ne is GTA-zzon senki mert, az is tele van "erőltetett proli humorral."
24.
24.
br1Koo
#4: Szívemből szóltál. Nem értem miért szeretik egyesek, szerintem egy erőltettet lófasz az egész.
23.
23.
Angie Dee
valóban vicces, friss és ütős sitcomot akartok nézni?
Brooklyn 99.
oda-vissza veri kenterbe a big bang theoryt, ami valóban mókás volt az első 2-3 évadában, azóta viszont a south parkból jól ismert lamantinok írhatják a forgatókönyvet...(ha nem tudod miről beszélek, nézd meg az SP family guy-fikázó epizódját ;))
22.
22.
Simonus18
#21: Hidd el, nem örülünk, hogy a kisebb létszámú táborba tartozunk, pont hogy ez a félelmetes benne. S ez nem egy "különleges hópehely" kérdés. Ez kb olyan szituáció, mint az Assassin's Creed sorozaté, elején pöpec volt és a minőségi játék fogalmát feszegette, ám az évek során csak silányult, s a minőség rovására tettek különböző lépéseket. Most erre alapozva, hogy ebből készítenek spinoffot, ebből az eredményből, természetes, hogy aggódik a nép, hisz újabb potenciális hulladék károsítja majd az emberi jó ízlést. Én már azt is soknak tartottam, hogy 10 évadot akartak anno készíteni a sorozatból, hisz a 6.-7. évadnál erősen érződött az izzadtság szaga, most meg ez.
18.
18.
user101
Nem tudom, én szeretem az agymenőket, de amikor Sheldon-ról van szó akkor leginkább azt amikor szívatják vagy egy Gorn üldözi ... :))) Miért nem csinálnak inkább Penny-ről gimis sorozatot, persze szigorúan 18+-osat ?! :)))
17.
17.
Firsttime
#10: "Szerintem pedig csak szimplán gúnyt űz a "nerd" szubkultúrából. Nem elég, hogy még mindig az megy, hogy akinek ilyesfajta beállítottsága van (értsd:ez a munkája, ez a hobbija), azt még mindig nem képesek az emberek tudomásul venni, de még rátesznek egy lapáttal, hogy úgy állítja be őket, mint valami inkompetens, emberi kommunikációra alkalmatlan gyökértörzsek."
Nem bántásból de akkor ezt te pont félre értelmezted. Mindenki tudja, hogy manapság ez nem így van, és a geekség már rég nem egy subkultura. Szimplán kisarkitjak ezt az egészet, és szerintem pont azt mutatják be, hogy igenis mind egy értékes személy a maga módján. Szerintem pont azokból űz gúnyt, akik még mindig azt gondolják a geekekrol amit megfogalmaztál.
16.
16.
Firsttime
#6: Kajak szeretem én is. Minden részét láttam és hétről hétre várom az újat. Jó persze vannak hullámvölgyek, de melyik sorozatnak nincs. Összességében nekem bejön a humora. Abszolút. Sheldon mé zseniális. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből.
15.
15.
A Fénybenjáró
Az Agymenők egy irritáló karakterekkel, irritáló poénokkal és unalmas és érdektelen történettel rendelkező sorozat volt. Sheldon volt a legidegesítőbb figura, akit csak láttam a televízió történetében. Az, hogy ez az irritáló nyomoronc saját sorozatot kap, kb. olyan hír számomra mint, hogy: "Lagzi Lajcsi lefogyott 45 dekát".
14.
14.
delphijos
A Joey is rém gyenge volt szerintem. Amúgy ez a sorozat addig volt vicces amíg nem voltak nőik. Azóta igazából nem nagyon van "téma" mert igazából nincs is miről.
13.
13.
Chrysh
#12: Én most egy lehetséges kivételként bestrigulázok egyet a pozitív példákhoz, de még mindig sokkal vezet a másik oldal. :)
12.
12.
vabe
#10: "Az, hogy külön kiemelik ezt a szereplőt, az meg abszolút halálra van ítélve. én személy szerint nem tudok olyan példát említeni, ahol a filmből vagy sorozatból ha kiemeltek egy karaktert, és az ő életéből csináltak egy előzménysztorit, az befutott volna."

Better Call Saul
11.
11.
Drazhar
#10: Sok cikk meg gondolatébresztő írás született már ebből a kérdésből amit te is felteszel a végén, és mindig az összes arra jut, hogy az 'átlagnéző' könnyebben vehető meg egy rebootra, vagy spinoffra mert tudja hova kötni, kivált belőle érzelmeket. Plusz manapság pénzügyileg és célszerűbb franchiseba gondolkodni a készítőknek mert abban van a pénz. Úgyhogy igen, sajnos nem véletlen, hogy feltámasztják a Prison Break-et ahogy tették a 24-el, meg ugye a Heroes-nak is megint nekifutottak (aztán bukott ismét). És ezért érkezett idén a tévékbe a Halálos fegyver meg a Taken is.
ui: az Így Jártam Apátokkal-nak is nekifog futni újra a cbs májusban.


Ettől függetlenül ez még ötletszinten is maga a pestis, fogyassza az akinek itt van az ingerküszöbe.
10.
10.
Chrysh
#6: Szerintem pedig csak szimplán gúnyt űz a "nerd" szubkultúrából. Nem elég, hogy még mindig az megy, hogy akinek ilyesfajta beállítottsága van (értsd:ez a munkája, ez a hobbija), azt még mindig nem képesek az emberek tudomásul venni, de még rátesznek egy lapáttal, hogy úgy állítja be őket, mint valami inkompetens, emberi kommunikációra alkalmatlan gyökértörzsek.

Alkalmasint otthon az adott csatornán marad a TV és ott meg-megnézek egy-két részt, de utána nagyon gyorsan teleszalad a tököm, a sok kocka utalásokkal.

Az, hogy külön kiemelik ezt a szereplőt, az meg abszolút halálra van ítélve. én személy szerint nem tudok olyan példát említeni, ahol a filmből vagy sorozatból ha kiemeltek egy karaktert, és az ő életéből csináltak egy előzménysztorit, az befutott volna. Kapásból talán csak az Ifjú Indiana Jones kalandjai jut az eszembe, de az is inkább csak erős közepes lett, mint emlékezetes. Az Ace Ventura kapcsán meg volt szerencsém betekintést nyerni az Ace Ventura Jr. nevezetű borzalomba, amitől mindenféle istenségnek meg kellene óvnia minket, ja és a Dumb és Dumber, előzményt se hagyjuk ki a megemlékezésünkből.

De komolyan, tényleg nincs jobb ötlet a sufniban? Knight Rider Reboot, Halálos Fegyver Reboot? MacGyver Reboot? Inkább hagynák a brantba ezeket a sorozatokat tisztességesen. Ja és remélem az Így jártam apátokkal is megmarad egy rohadt pocsék viccnek.
9.
9.
Simonus18
E sorozat írója, vagy írói a világ egyik leglustább fajtájába tartoznak. A két pasi meg egy kicsi is oly silánnyá vált, mert nem tudták hol kéne megállni, s Charlie Sheen hiányolása sem riasztatta el őket, hisz csak hajtotta a pénzéhség őket. Ez történt az Agymenőkkel is, pedig az első pár évadja tök jó volt, még intelligensnek is mondható, de iszonnyú ótvar és proli humorral telerakott szarság lett, trágyának sem megfelelő.
7.
7.
PaprikaJancsi
Én nem nagyon kedvelem a sorozatokat, de az Agymenőket akárhányszor újra- és újra tudom nézni. Egyszerűen zseniális a humora, és az összes karakter egytől-egyig egyedi, és szerethető.
Ez a spinoff, még nem tudom, hogy jó ötlet lesz-e, de én személy szerint bizakodva várom, hogy mit raknak össze. :)
6.
6.
s4jtqkac
#4: Nekem tetszik, ahogyan azt sugallja az egész, hogy azért mert különbözöl még nem vagy értéktelen. Szeretem benne azt is, hogy a modern gaminget és az asztali szerepjátékot igyekszik népszerüsíteni. Azt, ahogy a sztereotípiákat kezeli. Szerintem vicces is.
4.
4.
kopic
Hogy en hogy utalom ezt a sorozatot...
Mi a jo benne de most komolyan ?
2.
2.
imchristailor
Veletlenul elkudtem, tehat, nem eleg, hogy a sorozat ultoso par evada sokkal gyengebb, meg ezzel is kepesek tovabb rontani rajta. En orulnek a legjobban, ha jo lenne, de nem latok ra sok eselyt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...