Battlefield 1 - játssz ingyen a DLC pályáin!

Link másolása
Hasznos új funkcióval bővül a Battlefield 1, melynek köszönhetően némi kikötéssel ugyan, de ingyen játszhatunk a DLC-s pályákon. Ehhez csak egy Premium Pass-szal rendelkező barátra lesz szükségünk.

A napokban mindenki számára megvásárolhatóvá vált a Battlefield 1 They Shall Not Pass című letölthető tartalma, nemrég pedig a Battlefest alkalmából egy új, nagyon hasznos funkciót is leleplezett a DICE.

A Premium Friends lényege, hogyha a partiban egy olyan játékos tartózkodik, aki rendelkezik a Premium Pass-szal, akkor a többiek is játszhatnak a DLC-s pályákon, annak ellenére, hogy ők nem vásárolták meg a csomagot. Pár megkötés azért akad természetesen:

  • a DLC-vel nem rendelkező játékosoknak nem írják jóvá a megszerzett XP-t ezeken a pályákon - később azonban visszamenőleg megkaphatják, ha megvásárolják a Premium Pass-t vagy az adott DLC-t.
  • a kiegészítőspecifikus fegyvereket és járműveket nem használhatják, valamint az egyedi medálokat és kódexbejegyzéseket sem kaphatják meg.


A Premium Friends tesztelése a Battlefesttel egy időben, azaz ma rajtol el.

5.
5.
elgeri
#3: A Titanfall 2-t is jól felfogással támogatják. Ingyen multis DLC-k, hogy ne szakadjon szét a közösség.
4.
4.
MzperXD
#2: Premium Pass-os acc: YouMissed-Rudolf
Aki felvesz azzal szívesen játszom!
3.
3.
logic5
Rühellem az EA-t, de lássuk be, egyre engedékenyebb, és ez pozitív. Bf-ezek, majdnem minddel, és már kapunk is valamit legalább a pénzünkért.
2.
2.
Raam989
Premium passos emberekkel barátkoznék. :D
1.
1.
elgeri
Ez teljesen jól hangzik! Talán mégsem darabolódik szét annyira a társaság.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...