Holnap 100 dollárral olcsóbb lesz a HTC Vive

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 4.
  • Akció
Link másolása
A HTC VR-szemüvege április 5-én ünnepli az első születésnapját. Ezen a napon - vagyis a Vive Dayen - 100 euróval olcsóbban vásárolhatjuk meg a kütyüt, szóval ha beruháznál egybe, itt a remek alkalom!

A HTC Vive megjelenésének első évfordulója alkalmából a gyártó 100 dollárt lecsíp a szemüveg árából, azaz 799 helyett 699 euróért vásárolhatjuk meg, de csak április 5-én! Soha rosszabb szülinapi akciót!

A Vive Dayen ráadásul minden tulajdonos ingyen hozzájut az Arcade Saga egy példányához, amely alapból 19,99 dollárt kóstál, és három akciójátékot tartalmaz. Az ajánlat csak a gyártó saját boltjában, a Viveportban érvényes.

A HTC ráadásul egy előfizetéses szolgáltatást indít holnap. Hét dolláros havidíjért cserébe a Vive-tulajok öt címet választhatnak ki egy folyamatosan gyarapodó listából. A Viveport Subscription kezdetben 50 VR-játékot tartalmaz majd, a felhasználók örökre is megtarthatják az öt játékot, vagy cserélhetik őket minden hónapban. A szolgáltatást egy hónapig ingyen kipróbálhatjuk majd.

10.
10.
LexerTheFirst
Gecc csak ez tartott vissza xD
9.
9.
Kutyanak sem kell akciosan sem...
8.
8.
kergabi83
#7: 799€ Jó nagy kedvezmény...
7.
7.
brummi
4.
4.
strike19
Én egy HTC Desire 650 ér csökkentésnek jobban örültem volna. :(
3.
3.
crytek
#2: Igen valahogy így. Korai cuccokat semmiből se veszünk.
Lesz ez még 4k 120 fps es fele ekkora méretű sokkal olcsobban. Addig legalább talán értelmes tartalom is lesz rá
2.
2.
#1: Valahogy úgy. Biztos poén, ha van otthon egy ilyen, meg majd verheti a mellét az ember, hogy ő ott volt, amikor ez az egész indult, de számomra még nagyon kiforratlan és drága ahhoz, hogy szükségét érezzem beszerezni. Ha ingyen dobnak egyet, benne vagyok, még új vasat is vennék alá. :P (Amúgy sem ártana már lassan.)
1.
1.
crytek
Msjd amikor 50 ezer lesz egy ilyen VR cucc vesszük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...