Battlefield 1 - kedvcsináló rajzok az új DLC-hez

  • Írta: fojesz
  • 2017. április 7.
  • Képek
Link másolása
Lankadatlanul pörög a DICE, alighogy megérkezett a Battlefield 1 első pályacsomagja, már a folytatást mutogatják a nagyérdeműnek. A srácok egy blogposztban számoltak be a terveikről, ebben bukkantak fel az új concept artok.

Nem sokkal azután, hogy mindenki számára letölthetővé vált a They Shall Not Pass kiegészítő, a DICE bejelentette, hogy milyen tervei vannak a közeljövőre nézve. A legizgalmasabb fejlemény, hogy változik a fejlesztőcsapat frissítési ütemterve: habár megmaradnak az évszakonkénti nagy frissítések is, a jövőben havonta kapunk majd kisebb-nagyobb update-eket.

Két konkrét fejlesztésről már most lehullt a lepel. A tavaszi frissítés részeként érkezik a Platoons funkció, ami a Battlefield klánszervező módja, míg a májusi tapaszban az Operations módot veszik kezelésbe: a cél természetesen az, hogy a játékmód a lehető legkényelmesebb legyen a játékosok számára.

Emellett már készül a következő pályacsomag, amely az In the Name of the Tsar címet viseli: ebben a keleti front fagyos csatáiból kapunk egy kis ízelítőt, a főszerepet pedig az oroszok kapják majd. A hírben látható concept artok már ebből a DLC-ből származnak.

4.
4.
Machiavelli
Természetesen csak női felettesek lesznek, hogy kielégítség az egyere nagyobb rétegű szélsőséges feminizmust.
3.
3.
Neo1989
1.
1.
ollie92
Kiváncsi vagyok, hogy hány ruszki katona lesz majd néger....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...