Ghost Recon: Wildlands - itt a Narco Road DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 18.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Ghost Recon: Wildlands első fizetős kiegészítője, a Narco Road, melyben El Invisible bandáiba kell beépülnünk, hogy ott némi tiszteletet kicsikarva, belülről verjük szét a motorizált bűnszervezetet.

A Narco Road DLC eseményei szakítanak a korábbiakkal, elvégre csapatunknak be kell épülnie El Invisible bandái közé. A 15 küldetésből álló kampányban elsőként ki kell vívnunk a tagok tiszteletét, miközben követőket szerzünk és feljebb lépkedünk a ranglétrán.

Különféle helyi versenyeken vehetünk részt, és négy mellékküldetés is vár ránk. Három bandát - a Kamikazest, a Jinetes Locost és a Death Riderst - kell szétvernünk, illetve likvidálnunk a fejeseket.

A csomag már mindhárom platformon elérhető a szezonbérletesek számára. Ha nincs ilyened, április 25-én 14,99 dollárért te is hozzájuthatsz.

2.
2.
Binder
Nagyon jó lett a cumó...totál más a hangulata mint az eredeti játéknak...külön mentésről indul, új karaktert kell generálnunk, visszarakak lvl20-ra, és pár skill-t is elvesznek...érdemes lazábbra venni a figurát...ez egy hatalmas buli...leginkább a Tripla xXx filmre hajaz...:)

Eltüntek a konvolyok, viszont a ládák amiket meg kell jelölni a skillfejlesztéshez, jóval többet adnak (nem pár százat, hanem pár ezret).

A mellékküldetésekkel kapcsolatban meg, nem 4 van, hanem 4 féle!
A kedvencem, amikor egy autót kell megtalálni, csupán dokumentumokban található infók alapján. Mindezt 10 perc alatt. :)

Továbbá van rengeteg apróbb feladat/verseny is...ugratók, Drift, és HillClimb mellett a repülős mókák is jók...(át kell repülni hidak alatt, vagy kanyonokban elhelyezett pontokon). :)
Ja és jöttek Chopperek is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...