Igazi versenyzők beszélnek a DiRT 4-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 13.
  • Videó
Link másolása
A DiRT 4 nem csupán a 2015-ös DiRT Rally szellemiségét viszi tovább, a kevésbé szimulátoros megvalósításra vágyó játékosok számára ott lesz az arcade mód is. Most valódi ralipilóták beszélnek a versenyzés élményéről.

A "félelemfaktor" nagyon is fontos a valóságban. Még az olyan tapasztalt profik, mint Kris Meeke, a kétszeres világbajnok Petter Solberg, valamint a Hansen-tesók is arról beszélnek, hogy mi választja el a győzelmet a vereségtől.

A DiRT 4-et két különböző irányítási módban is játszhatjuk. A Gamer sokkal árkádosabb a Simulationnél, utóbbinak viszont a veteránok fognak örülni. A Codemasters tehát két legyet üthet egy csapásra, az újoncok mellett a DiRT Rally játékosait is megszólítja a csapat.

A játékban egyébként 50 kocsit és 5 ralihelyszínt találunk: Ausztráliát, Spanyolországot, Michigant, Svédországot és Walest. A hagyományos rali mellett rallycrossban is jeleskedhetünk, továbbá buggykat és kamionokat is vezethetünk.

A DiRT 4 június 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Ezen a hétvégén egyébként ingyen kipróbálható PC-n a DiRT Rally.

5.
5.
Falcon
a dirt rallyt rengetek kocsival végigvittem és félelmetesen jó kormánnyal de itt megint azt látom hogy tiszta gagyi és mintha a reklámra többet költenének mint magára a játékra engem nem győzőt meg ez a játék de ez csak videóból jőt le nem várom ez a lényeg nem érdekel nem is veszem meg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...