E3 2017: Terítéken az EA legújabb sportjátékai

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 10.
  • Videó
Link másolása
Sztorimóddal bővül a Madden NFL, és Alex Hunter is visszatér a FIFA 18-ban. Az NBA Live 18 esetében még a karrierrmódra koncentráltak a fejlesztők, meg persze az újabb kényszerszünet utáni meggyőző visszatérésre.

Az Electronic Arts konferenciáján ezúttal három sportjáték képviseltette magát - az új NHL és a harmadik UFC kimaradt a felhozatalból.

Madden NFL 18 alapos változásokon megy keresztül. A FIFA után itt is motort cserél az EA Sports, ezzel együtt pedig jön a sztorimód, amely a Madden Long Shot címet kapta. A történethez egy nevesebb színészt is sikerült leigazolni Mahershala Ali személyében. A játékból egyébként egy állóképet is mutattak, amely a scorpiós látványt volt hivatott szemléltetni - a Microsoft holnapi konferenciáján ez visszatérő elem lesz valószínűleg.

A szeptember 29-én érkező FIFA 18 sem marad sztorimód nélkül, a The Journey: Hunter Returnshöz csak egy nagyon rövid ízelítőt kaptunk. Ez alapján úgy tűnik, hogy Alex Hunter klubot vált, és most már a Premier League-en kívül is szerencsét próbálhat. Azt még nem tudni, hogy milyen ligák jöhetnek még szóba, a trailerben az amerikai Major League Soccerre utaló jelek tűnnek fel.

A Switch-változat kimaradt a műsorból, az EA csak egy későbbi közleményben árult el egy-két plusz infót vele kapcsolatban. A játék ezen változatát az EA Vancouver és az EA Romania fejleszti, és sztorimód nélkül, de Ultimate Teammel érkezik. A Switch beépített képernyőjén 720p, a tévéken pedig 1080p felbontás mellett fut, és a Joy-Conokkal, valamint a Pro Controllerrel is irányíthatjuk.

Idén már kapunk kosárlabdás játékot is az EA-től, az NBA Live 18 egyelőre a karriermód továbbfejlesztésével kísérletezik. A The One névre keresztelt játékfajtában létrehozhatjuk a saját játékosunkat, testre is szabhatjuk, játszani viszont nemcsak a klasszikus NBA-meccseken tudunk majd, hanem az utcán is megmérethetjük magunkat.

A The One nemcsak single player élmény, az úgynevezett "élő események" ugyanis kooperatív és kompetitív multiplayer módban is játszhatóak lesznek. Aki idő előtt bevizsgálná a játékot, augusztusban teheti meg, ha letölti a demót PS4-re vagy Xbox One-ra - az itt elért eredményeink átvihetők majd a teljes játékba.

7.
7.
Beniciodeltoro
#4: Hunter nem fekete ?
Mi a tököm akkor, Svéd szőke herceg ?
6.
6.
SLi
#5: mivel a 60-as években a fehérek aránya a börtönökben 70 százalék körül volt fura is lenne ha nem azok lennének
5.
5.
PaprikaJancsi
Elég csak menézni az egész konferenciát.
A Fifa és Madden főszereplője néger, de persze a börtönös játékban két fehér ember a főszereplő XD
4.
4.
SLi
#3: Alex nem fekete, az apja fehér
3.
3.
Beniciodeltoro
#2: :))
NBA-ben törvényszerű hogy a fekete az alap karakter ha sztorit akarsz vele csinálni, de NFL-ben jóval több fehér csóka tolja, meg az irányítók is inkább fehérek.
A Fifa 18-ban már lehet választani fehér csókát a sztoriba, de a Hunteres cselekményt nyilván a négussal viszed, igaz még a 17-ben se nyomtam végig.
Gondolom a kövi NFL-re teszik be a választható karektert, g*cizésből idén még nem :)
2.
2.
DarkLord
NBA 2K-be volt, hogy , ha fehér embert csináltál, akkor is nigger volt a családod, sőt az iker testvéred is :D (nem gondolták, hogy fehér emberek is játszanak kosaras játékot?). Amúgy bírom a park tele van niggerekkel meg mindenféle bzis hajakkal...én meg ott nyomulok a kis kopter fehér karakteremmel.

Egyébként ez az NBA Live már felejtős szerintem nagyon, igaz játékmenet nincs, de a mozgások a videóban még, mindig nagyon rosszak...
1.
1.
Beniciodeltoro
NFL-ben is persze hogy fekával tolod a sztori módot....pfff.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...