Ezért nem jön Xbox One-ra a LawBreakers

Cliff Bleszinski új arénashootere a PC Gaming Shown kapott szerepet, ahol bejelentették az augusztusi megjelenési dátumot. A játék Xbox One-ra (egyelőre) nem készül el, CliffyB pedig azt is elárulta, miért.

A PC Gaming Show keretein belül maga CliffyB jelentette be, hogy augusztus 8-án jelenik meg a LawBreakers PC-re és PS4-re. Június 30-tól nyílt béta is lesz, így a vásárlás előtt ki tudjuk majd próbálni a címet.

Meglepő módon a LawBreakers Xbox One-ra egyelőre nem jelenik meg, melyet sokan zokon vettek. CliffyB hozta össze anno az Epickel a Gears of Wart, így sokan kérdőre vonták a szakembert a port hiánya miatt. Bleszinski az IGN-nek adott interjújában végül elárulta, hogy a csapatnak egyszerűen nem volt meg az erőforrása arra, hogy mindkét konzolra elhozzák a játékot. Mindössze 65-en dolgoznak a Boss Key Productionsnél, így amikor dönteni kellett a konzolok között, akkor a nagyobb felhasználóbázissal rendelkező PS4 mellett tették le a voksot.

Ez persze nem jelenti azt, hogy soha nem készül el a LawBreakers a Microsoft konzoljaira - CliffyB nem zárta ki a lehetőségét egy xboxos változatnak sem.

28 komment - szólj hozzá!